Mončina čína

moje hodnocení:

4,5

hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: 2 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso nakrájíme na nudličky, polijeme sojovou omáčkou, podle chuti. Zasypeme solamylem. Zalijeme trochou vína a necháme pár minut odležet. Mezitím na pánvičce zlehka osmažíme buráky a k nim přidáme zmraženou zeleninu.
2
Na vedlejší pánvičce začneme smažit maso - POZOR! přichytává se. Smažíme, než bude maso měkké. Podle potřeby a vlastní chuti můžeme ještě přilít sojovku nebo víno. Když je maso hotové, přidáme zeleninovou směs, buráky a promícháme.
3
Podáváme s rýží, nejlépe jasmínovou, která má krásné aroma. Toto jídlo chutná pokaždé jinak, ale vždy dobře. Záleží na Vás, kolik sojovky, kolik zeleniny atd.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Abecední seznam: