Mexické fazole v kotlíku

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: PavlaX

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 250
      g uzený bůček
    • 4
      plechovka fazole
    • 5
      ks párky nebo 5 klobásek
    • 2
      ks cibule velké
    • 4
      ks paprika
    • kečup - jemný
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Bůček nakrajíme na kostičky a necháme v kotlíku vyškvařit, přidáme na hrubo nakrájenou cibuli a papriku, pak přidáme nakrájenou na půl kolečka uzeninu. Červené fazole z konzervy scedíme, bílé můžeme nechat i s omáčkou a přidáme do kotlíku.
2
Vše zalijeme kečupem (přiměřeně) a okořeníme.
3
Podáváme s chlebem a pivem.
4
Rychlá a dobrá bašta pro letní večery venku!
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • František
    František |

    31. 5. 2013 22:31

    Na pánvi osmahneme cibulku přidáme mleté maso,a podusíme po té vložíme fazole a dle chuti okořeníme,po chvilce přidejte nakrájenou klobásku nejlépe paprikovou a ještě chvilku povařte až vše změkne,odstavte ,na pánev dejte pokličku tak na dvě až tři minutky,podávejte s chlebem nebo pečivem,ale dá se k tomu i rýže nebo brambor ;-)

  • Libor
    Libor |

    23. 7. 2012 16:34

    velmi dobré děkuji :-)