Mexická směs

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na velké pánvi zprudka osmažíme na olivovém oleji mleté maso (asi 10 minut), přidáme drobně nakrájenou cibuli a stále restujeme. Až je cibule osmažená dorůžova, přidáme rajčatový protlak a ještě 2 minuty restujeme. Ochutíme pepřem, mletým koriandrem a římským kmínem.
2
Z fazolí slijeme nálev a necháme je okapat. Na jiné, olejem vytřené, pánvi je chvíli smažíme, až začnou pukat. Odstavíme je z ohně a lehce promícháme s mletým masem. Můžeme podávat s bagetou a zeleninovým salátem.

Komentáře k receptu

  • Anonym
    Anonym |

    30. 5. 2005 19:49

    zn8m to pikantnejsí jeste s mexickou omáčkou a kukuřicí.. balíme doma to tortily!!!

  • HANKA LINHART
    HANKA LINHART |

    9. 2. 2005 00:35

    JE TO VELICE DOBRE.PODAVALA JSEM TO S BRAMBORAKEM.JAKO PRILOHU JSME MELI PAR KOLECEK CERSTVE OKURKY,CAPIE[CERVENA,ZELENA,ZLUTA],ALE PODOTYKAM,OPRAVDU JEN PAR KOLECEK.

Abecední seznam: