Medoví ježci

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
  • Těsto:
    • 250
      ml mléko
    • 60
      g tuk
    • 4
      lžíce med
    • 300
      g cukr
    • 2
      ks vejce
    • 500
      g polohrubá mouka
    • 1
      balíček prášek do perníku
  • Punč:
    • 500
      g cukr krupice
    • 200
      g tuk
    • 100
      g kakao
    • 50
      ml voda
    • 200
      ml hnědý rum
    • 250
      g strouhaný kokos

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
V mléce rozpustíme tuk, med, přidáme cukr a vejce, vmícháme mouku s práškem. Upečeme na plechu vyloženém pečicím papírem a necháme vychladnout do druhého dne. Krájíme menší kostky, které namáčíme v punči, obalujeme v kokosu a necháme do druhého dne zaschnout.
2
Příprava punče: v hlubší pánvi rozpustíme tuk, přidáme vodu a cukr s kakaem, mícháme a svaříme na sirup. Stáhneme z ohně a přidáme rum.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.