Masovo-drůbeží paštika - židovská kuchyně

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: J.Tereza

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Drůbež rozporcujeme. Maso a 1 cibuli zalejeme vodou, přidáme sádlo a sůl a asi 3 hodiny vaříme. Před dovařením přidáme játra a rozporcovanou drůbež.
2
Uvařenou drůbež vykostíme a všechno maso, drůbež i játra s macesem a uvařenou i druhou syrovou cibulí několikrát umeleme. Osolíme, okořeníme, přidáme žloutky a sníh z bílků a dobře promícháme.
3
Pečeme ve vymazaném pekáči asi 2 hodiny. Necháme vychladnout, vyklopíme a krájíme na plátky.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Abecední seznam: