Masovo-drůbeží paštika - židovská kuchyně

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: J.Tereza

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      kg hovězí maso
    • 1,4
      kg kachní maso celá kachna
    • 1,2
      kg kuřecí maso celé kuře
    • 300
      g játra drůbeží
    • 150
      g maces
    • 200
      g cibule
    • 150
      g sádlo husí
    • 8
      ks vejce
    • sůl
    • pepř mletý
    • muškátový oříšek
    • zázvor

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Drůbež rozporcujeme. Maso a 1 cibuli zalejeme vodou, přidáme sádlo a sůl a asi 3 hodiny vaříme. Před dovařením přidáme játra a rozporcovanou drůbež.
2
Uvařenou drůbež vykostíme a všechno maso, drůbež i játra s macesem a uvařenou i druhou syrovou cibulí několikrát umeleme. Osolíme, okořeníme, přidáme žloutky a sníh z bílků a dobře promícháme.
3
Pečeme ve vymazaném pekáči asi 2 hodiny. Necháme vychladnout, vyklopíme a krájíme na plátky.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.