Maso s růžičkovou kapustou

moje hodnocení:

4,9

hodnotilo: 10
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Vlastina

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Mleté maso osmahneme na tuku s nakrájenou cibulí. Přidáme slaninu, sůl a muškátový květ. Narovnáme do pekáčku nebo do zapékací misky na to dáme vrstvu na čtvrtky nakrájené růžičkové kapusty, osolíme, podlijeme vývarem a dáme péci do trouby asi na 20 minut. Potom přelijeme vejcem rozšlehaným se strouhaným sýrem a prudce zapečeme. Podáváme s brambory a kečupem nebo tatarskou omáčkou.
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Kapusta Mleté maso Muškátový květ Olej Slanina Sůl Sýr Vejce Vývar
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Ivana Chobotova
    Ivana Chobotova |

    13. 12. 2008 19:52

    Vyborne, velice jednoducha priprava, zapekala jsem v remosce. Dobra a lacina vecere. Chutnalo to i memu Italskemu priteli, ktery nebyl nadseny z kapusticek. Kecup ani tatarka nebyla zaportrebi.

Abecední seznam: