Marokánky Renata

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Vojetín

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Mléko, cukr, máslo, mouku, vanilkový cukr smícháme a povaříme. Přidáme buráky a kandované ovoce nakrájené na nudličky. Výsledkem je hustší kaše.
2
Připravíme si plech, pečící papír, tvoříme hromádky, které se trochu roztečou při pečení 180 °C do světle hněda.
3
Marokánky pak přemístíme na rovnou plochu a necháme vychladnout (hladkou stranou dolů). Hladkou stranu pak polijeme čokoládovou polevou.
4
Množství mouky a másla je skutečně minimální, cukr nepřidávám, sladké je kandované ovoce dosti.
Použité ingredience v tomto receptu: Arašídy Cukr Hladká mouka Kandované ovoce Máslo Mléko Vanilkový cukr

Komentáře k receptu

  • Olga Jindráková
    Olga Jindráková |

    20. 12. 2006 15:32

    moc se mi povedly, díky Olga

Poslední navštívené:

Abecední seznam: