Marinované kuře Vietkong do trouby i na gril

moje hodnocení:

4,0

hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: rjanotta

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks kuřecí maso celé kuře
  • Marináda
    • 1
      dl worcestrová omáčka
    • 1
      dl maggi
    • 0,5
      lžička cukr
    • 0,5
      lžička ocet
    • 1
      lžička skořice - mletá
    • 0,5
      lžička pálivá paprika
    • 8
      stroužek česnek drcený
    • 1
      lžička sůl
    • 1
      dl sojová omáčka pokud nemáme Worchestr a Maggi

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kuře rozdělíme na 8 dílů a necháme marinovat, nejlépe přes noc v marinádě. Pečeme v troubě na střední výkon a podlijeme vodou.
2
Podáváme s nesolenou rýží přelitou výpekem.
3
Na grilu poléváme nejlépe pivem.

Komentáře k receptu

  • Alexandra Daňková
    Alexandra Daňková |

    31. 8. 2008 23:35

    tak my jsme o víkendu grilovali kuřecí řízky a moc mě to nechutnalo, ale ostatním to jelo, nejsem si jistá, ale buď mi tam vadila ta skořice nebo worchester

  • Helena
    Helena |

    9. 4. 2008 19:49

    Tak na grilu je to jeste vetsi mnamka,vynikajici.Priste opravdu kurata dve.

  • Jiří K.
    Jiří K. |

    10. 3. 2008 16:58

    Opravdu to bylo dobré, ještě to vyzkouším v létě na grilu.

  • Honza
    Honza |

    31. 12. 2006 15:06

    Jakou to má chuť? Dobrý by bylo kdyby to mělo takovou ostřejší nemyslíte, podle přípravy co tam čtu by se to k tomu i hodilo ne.

  • Lenka
    Lenka |

    16. 5. 2006 15:48

    Tento recpet jsem dělala již několikrát a je to opravdová dobrota!!!!

  • Marie Gajová
    Marie Gajová |

    22. 4. 2006 02:32

    Přestože je tento recept velmi odvážný a působí až nedůvěryhodně ,je to opravdu gurmetský zážitek....Doporučuji místo jednoho kuřete ,připravit dvě!!

  • pupen Hons
    pupen Hons |

    20. 4. 2006 21:46

    super!