Losos s paprikou a petrželí

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • filé z lososa Nebo podkovičky
    • červená paprika
    • petržel Kudrnka
    • grilovací koření
    • máslo

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Porce lososa se vloží do máslem vymazaného pekáčku, okoření se grilovacím kořením (hodně - losos má výraznou chuť, která se snadno nepřebije), zasype se na kousky nakrájenou paprikou a nasekanou petrželí - opět nešetřit - a poklade se plátky másla. Mírně se podlije vodou a pekáček se přikryje alobalem či poklicí. Po 20-30 min. pečení se alobal odstraní a směs se nechá trochu zapéci i zvrchu - do potřebné hustoty sosu.
2
**Příloha:** bramborová kaše.
Zařazení: Maso Rybí Slovník pojmů
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • marcelanovakova
    marcelanovakova |

    2. 7. 2011 11:27

    Výtečné, opravdu mohu vřele doporučit. A s kaší jsme si fakt "pošmákli" :-))) Nemám co dodat!