Dušená karotka na másle s petrželí

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: 10 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: F.O.O.D.

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Očištěnou karotku nakrájejte na asi 3 mm silná kolečka. Na středním ohni rozehřejte máslo a karotku spolu s většinou jemně nakrájené petrželky na něm asi 5–7 minut poduste. Je-li to nutné, můžete podlít několika lžícemi vody. Osolte a dochuťte a podávejte s bramborami, ozdobené zakysanou smetanou a posypané zbylou petrželkou.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • MicekBoris
    MicekBoris |

    1. 10. 2015 10:14

    Jednoduché, správné, zdravé a chutné

  • MicekBoris
    MicekBoris |

    1. 10. 2015 10:13

    Jednoduché, správní, zrdavé a chutné.

  • MicekBoris
    MicekBoris |

    1. 10. 2015 10:11

    jednoduché, správné, zdravé a chutné

  • Pajinka
    Pajinka |

    19. 4. 2011 18:23

    Dost dobré. :-D

  • filip
    filip |

    30. 10. 2010 10:59

    jeto vinikajici <3 :-* ale ti nervi =-O

Poslední navštívené:

Abecední seznam: