• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Články
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
  • Zapomenuté heslo Založit nový účet
  • Recepty.cz - logo
    Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
    Vložit recept
    Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Kuchaři
    • Recepty.cz
    • Linecké cukroví
    Napište svůj komentář k receptu

    Linecké cukroví

    autor: Recepty
    0.0
    moje hodnoceni
    3.8
    hodnotilo: 171
    doba přípravy: 45 minut
    počet kalorií: neuvedeno
    Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
    Linecké cukroví
    Linecké cukroví
    Linecké cukroví
    Linecké cukroví
    Linecké cukroví
    Linecké cukroví
    Linecké cukroví
    Linecké cukroví
    6fotografií
    Nahrát fotku
     

    Jedno z nejoblíbenějších cukroví, které by nemělo chybět na žádném štědrovečerním stole a má původ v Rakousku. Upéct si ho můžeme ale klidně i v létě ke kávě či odpolednímu čaji.

    Linecké cukroví

    Suroviny

    20 porce
      • 250
        g máslo
      • 350
        g hladká mouka
      • 120
        g moučkový cukr
      • 3
        ks žloutek
      • 1
        balíček vanilkový cukr
      • ořechy na posypání
      • zavařenina

    Postup přípravy lineckého cukroví

    1
    Pro přípravu těsta na Linecké cukroví prosijeme na válu mouku, přidáme cukr, promneme tuk a pomocí žloutků zaděláme těsto. Necháme v chladu odpočinout a potom na pomoučeném vále vyválíme tenký plát, ze kterého vykrajujeme hladká nebo vroubkovaná kolečka a klademe na suchý plech.

    RADA: Jak na pečení vánočního lineckého cukroví

    2
    Z poloviny koleček na plechu vypíchneme kovovou trubičkou střed. Tato kolečka potřeme vejcem a posypeme rozsekanými ořechovými jádry nebo loupanými mandlemi.

    RADA: Jak na linecké cukroví? Mrkněte na VIDEO postup

    3
    Linecké cukroví upečeme dorůžova a po vychladnutí slepujeme pikantní červenou zavařeninou.

    RADA: Ochutnejte skvělé linecké cukroví

    Podělte se s přáteli o recept

    Podobné recepty

    Linecké cukroví II.

    Linecké cukroví II.

    Linecké cukroví z ovesných vloček

    Linecké cukroví z ovesných vloček

    Tradiční linecké cukroví

    Tradiční linecké cukroví

    Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

    Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
    Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

    Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

     

    Komentáře k receptu

    • Doris1 | 21. 12. 2018 13:30

      Po uležení tak jedlé, že musím honem dopékat další dvojitou dávku! !

    • Doris1 | 21. 12. 2018 13:23

      Jemné, křehké, voňavé....super se s ním pracuje!

    • Kača
      Kača | 2. 1. 2017 23:37

      Před vánocemi jsem hledala recept na linecké a zvolila jsem ze všech nabízených ten výše uvedený. Mohu jedině chválit a doporučit. Výborná je i rada na obměnu a vylepšení, potřít vajíčkem a posypat vlašskými ořechy, opravdu výborné. Měla jsem pouze jahodovou marmeládu do které jsem nakapala citronovou štávu pro zvýraznění chuti a bylo to super. S pečením se mi nejvíce osvědčilo nespěchat ( 20- 25 minut) to záleží od každé trouby. Nastavit max na 165-170`C a musí se to hlídat. Cukroví mám raději světlé a voňavé než tmavší. Zprvopočátku se to nezdá, ale mírně světle hnědé může být cítit po připálení. Dnes je 2.ledna a jdu dělat ještě jednu dávku, tak nám to chutnalo. Díky super za recept ;-) pro mě je to nejzákladnější a nejchutnější vánoční cukroví.

    • Kača
      Kača | 2. 1. 2017 23:37

      Před vánocemi jsem hledala recept na linecké a zvolila jsem ze všech nabízených ten výše uvedený. Mohu jedině chválit a doporučit. Výborná je i rada na obměnu a vylepšení, potřít vajíčkem a posypat vlašskými ořechy, opravdu výborné. Měla jsem pouze jahodovou marmeládu do které jsem nakapala citronovou štávu pro zvýraznění chuti a bylo to super. S pečením se mi nejvíce osvědčilo nespěchat ( 20- 25 minut) to záleží od každé trouby. Nastavit max na 165-170`C a musí se to hlídat. Cukroví mám raději světlé a voňavé než tmavší. Zprvopočátku se to nezdá, ale mírně světle hnědé může být cítit po připálení. Dnes je 2.ledna a jdu dělat ještě jednu dávku, tak nám to chutnalo. Díky super za recept ;-) pro mě je to nejzákladnější a nejchutnější vánoční cukroví.

    • Kača
      Kača | 2. 1. 2017 23:37

      Před vánocemi jsem hledala recept na linecké a zvolila jsem ze všech nabízených ten výše uvedený. Mohu jedině chválit a doporučit. Výborná je i rada na obměnu a vylepšení, potřít vajíčkem a posypat vlašskými ořechy, opravdu výborné. Měla jsem pouze jahodovou marmeládu do které jsem nakapala citronovou štávu pro zvýraznění chuti a bylo to super. S pečením se mi nejvíce osvědčilo nespěchat ( 20- 25 minut) to záleží od každé trouby. Nastavit max na 165-170`C a musí se to hlídat. Cukroví mám raději světlé a voňavé než tmavší. Zprvopočátku se to nezdá, ale mírně světle hnědé může být cítit po připálení. Dnes je 2.ledna a jdu dělat ještě jednu dávku, tak nám to chutnalo. Díky super za recept ;-) pro mě je to nejzákladnější a nejchutnější vánoční cukroví.

    • auli
      auli | 10. 12. 2016 16:22

      Asi 3 - 5 mm , středně teplá trouba /170 st./ , do středu trouby a hlídat!!!

    • pindulina
      pindulina | 8. 12. 2016 23:54

      jdu patlat těsto...tak snad se povede jak píšete :-[ jen jsem zapomněla na citron :( Bez lineckého nejsou vánoce,tak sladké a linecké přeji :)

    • Blanka Protrhlá
      Blanka Protrhlá | 5. 12. 2016 11:08

      jsem robert kolebal a mam male pero ... mam rad tluste chlupate holky co se neboji exoticky veci. strasne se mi libi halina pavlovska ta rajcovni prdelka <3 <3 <3 <3 kdo ma zajem piste

    • frdxužrdc
      frdxužrdc | 4. 12. 2016 16:34

      :-X :-X

    • tereza
      tereza | 30. 11. 2016 11:20

      <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) :-* =-O =-O :-\ :-[ :-[ :-D ;-) ;-) :-) :-) :-) :-)) :-)) :-)) :-)) SUPER

    • já
      já | 23. 11. 2016 09:11

      zkuste číst celý recept. je tam psáno po vychladnutí. To znamená že pokud to po upečení dáš do mrazáku tak můžeš potírat už za minutu a pokud to necháš v troubě tak třeba za dvě hodiny :-P

    • Leosa | 16. 12. 2015 10:44

      docela hodně jsem jich měla. Mám dva plechy a každý jsem do trouby šoupla asi 4x, ale nepočítala jsem to, odhaduji :-)

    • Ešubil
      Ešubil | 12. 12. 2015 22:23

      Jak tlustá kolečka dělat? Tenká mi hned zhnědla. Díky za radu.

    • tereza
      tereza | 29. 11. 2015 09:35

      =-O na kolik plechu je to :-S

    • Deni
      Deni | 16. 12. 2014 15:36

      Tak po tomhle už linecké nikdy nedělám! A když jo tak z hery, máslo vůbec!! Těsto mi nešlo vyválet, pořád se trhalo, s*ala jsem se s tím 3 dny neboť jsem ho vždycky po hodině válení chtěla vyhodit do koše :D!!! Tak nevím no... Ale dobré je to jo ;)

    • Kamila B.
      Kamila B. | 10. 12. 2014 06:42

      Já většinou druhý den. :-)

    • emca
      emca | 3. 12. 2014 15:57

      na kolik stupnu se to peče :-)) ;-)

    • PajinQa90
      PajinQa90 | 1. 12. 2014 17:32

      Dobry den,chtela jsem se zeptat, po jak dlouhe dobe linecke slepujete marmeladou po upeceni.

    • Monika
      Monika | 30. 11. 2014 12:51

      Mohu jen doporučit, je výborné.Jdu už na druhou várku, ta první padla neslepená za vlast, tak tuhle musím rychle po upečení schovat, :-)

    • KatieJancz
      KatieJancz | 28. 11. 2014 10:14

      Nejlepší cukroví! Bez nich by Vánoc nebyly!! :)

    • veronika
      veronika | 22. 11. 2014 17:46

      Dobry vecer , zkousela jsem vase testo ale nejak se mi po upeceni lame , nevite nahodou oroc ? Dekuji za odpoved

    • kvet.ka
      kvet.ka | 22. 11. 2014 12:27

      Linecké zásadně z másla, Hera je fajn, ale máslo dodává jemnou chut a kvalitu. Citronovou kůru. pokud není bio citron, tak jedině Kotanyi, což je nečerstvější a nejkvalitnější koření na trhu. Dík za recept. Dobrota :-)

    • TheKacabi
      TheKacabi | 22. 12. 2013 18:44

      u nás musíme udělat alespoň ze 2 dávek... vynikající :-)

    • Katy
      Katy | 9. 12. 2013 19:07

      Dělala jsem již loni s lžičkou citionové kúry a jsou opravdu perfektní.Takže letosjedině toto linecké :)) Děkuji moc :-)

    • Lenka
      Lenka | 3. 12. 2013 06:56

      Výborné, povedlo se :-)

    • katy
      katy | 1. 12. 2013 19:21

      diky moc skrásnilas mi vánoce :'( :-[

    • Danci.v
      Danci.v | 29. 11. 2013 09:29

      Přidala jsem tu citronovou kúru a cukroví je báječné :) Děkuji za recept ;) ;-)

    • Libuška
      Libuška | 16. 5. 2013 13:27

      Recept je výborný, těsto má pěknou barvu i chuť. Jestlik máte malé děti, které neposedí ani chvilku, našla jsem stránku s receptem, který je naprosto zabaví. http://www.toprecepty.cz/recept/30667-linecke-lekniny/ - zdobení si užili a dali na půl dne pokoj! Akorád potom to uklízení je peklo. Jinak vřele doporučuji. :-)

    • Pavlina
      Pavlina | 20. 12. 2012 19:40

      Urcite pridejte citronovou kuru! Nadherne to cukrovi provoni :)

    • Anonym
      Anonym | 18. 12. 2012 18:36

      good recept používá ho celá rodina :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

    • lenkalvb
      lenkalvb | 18. 12. 2012 12:03

      Linecké je výborné dávám za 1 a děkuji za recept :-)

    • :D testo :D
      :D testo :D | 16. 12. 2012 09:58

      ;-) musim rict ze se mi testo dost povedlo .... :-P ale jen doufam jestli ho dobre pecu O:-) .... ale musi byt dobre :-S

    • sheila17
      sheila17 | 15. 12. 2012 21:50

      Výborné těstíčko. Krásně a rychle se rozleželo v krabičce :-) Dozdobte podle vlastního gusta. 8-)

    • pája
      pája | 13. 12. 2012 19:07

      do růžova ne..každá trouba to má jinak :'(

    • pája
      pája | 13. 12. 2012 19:05

      Hera je určitě fajn...ale s máslem je cukroví jemnější a i chutnější...aspoň méjí rodince chutná máslové víc :-)

    • Monny
      Monny | 11. 12. 2012 19:48

      moje linecké je taky úžasné a děkuji za recept <3 , s oříškama je výraznější než z mandlema, je lepší! na obrázku je jiné linecké cukroví :-(

    • jjjgghzhguhgbgvufnhdukvigh
      jjjgghzhguhgbgvufnhdukvigh | 10. 12. 2012 14:32

      :-S :-)) :-X O:-) O:-) :-$ 8-) =-O =-O :-\ :-[ :-D :-P ;-) :-( :-) todle bych klidně stědla :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-[ :-[ :-[ :-$ :-$ :-$ <3 <3 <3 <:-) <:-)

    • Lenka
      Lenka | 9. 12. 2012 19:54

      na 150 a do zrúžovění těsta :-)

    • monika
      monika | 9. 12. 2012 19:30

      prosimte jak dlouho se to pece O:-) :-S

    • tanadas | 9. 12. 2012 12:10

      Uvodni fotografie je velice zavadejici a moje cukrovi vypada uplne jinac. Nekdo by mohl pridat tu spravnou, ja bohuzel fotak nemam. Cukrovi je moc dobre, opecene orechy mu daji vybornou chut a chutna nam samotne, takze nektere nebudu ani slepovat marmeladou.

    • magewolf
      magewolf | 9. 12. 2012 12:09

      neviim jaky to bude =-O <:-)

    • ZOEN | 8. 12. 2012 14:40

      Vanilkový cukr patří určitě do těsta, protože o posypu cukroví se v receptu nemluví.

    • Ivana
      Ivana | 8. 12. 2012 13:26

      =-O DO TĚSTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • adulilina
      adulilina | 8. 12. 2012 13:05

      akorat nevim kam s tim vanilkovym cukrikem :) tak ho dam az na posyp :P

    • haolza | 8. 12. 2012 00:55

      Toto je správný recept, protože se traduje,že je linecké cukroví na vánočním stole pro štěstí a jeho poměr by měl být vždy násobek 7..

    • elena hunková
      elena hunková | 7. 12. 2012 17:42

      jsou moc dobrý OK <3

    • laila
      laila | 2. 12. 2012 18:36

      mnam mnam moc dobre

    • blah blah blah
      blah blah blah | 1. 12. 2012 13:00

      8-) :-* =-O :-\ :-[ :-D :-P :-( :-) :-$ :-! O:-) :'( :-X :-)) :-S

    • Karolína
      Karolína | 30. 11. 2012 09:36

      recept na linecké,recept mám od své tety,která peče denně a peče ve velkém-zákusky,koláče,slané pečivo,cukroví... 420 g hladká mouka 280g máslo zlatá haná 140g cukr moučka 2 žloutky citronová kůra těsto nechat uležet v lednici aspoň na 1 hodinu z tohoto množství surovin vyjdou 4 plechy-podle velikosti vykrajovátek

    • iva kratka | 22. 11. 2012 08:16

      uz jen poslepovat a je to, chutna i samotne a mozna nektere nazdobim cokoladou nasucho bez marmelady

    • iva kratka | 22. 11. 2012 08:16

      uz jen poslepovat a je to, chutna i samotne a mozna nektere nazdobim cokoladou nasucho bez marmelady

    • bnnhgnnnnnnnb
      bnnhgnnnnnnnb | 20. 11. 2012 19:52

      hmmmm :-D

    • Michaela
      Michaela | 19. 11. 2012 12:13

      Také tam strouhnu trochu kůry :-)

    • Michaela
      Michaela | 19. 11. 2012 12:13

      Vždyť Hera je na pečení :-! já cukroví peču jedině s Herou ;-)

    • Michaela
      Michaela | 19. 11. 2012 12:11

      Já ho upeču také teď, ale my ho asi stejně ještě spapáme. Tyto jsou krásně hned měké, tak stačí všechno začít péct 3 týdny před Vánoci, je to podle mně lepší :-)

    • Hanka
      Hanka | 13. 11. 2012 10:59

      dobry den mam dotaz kdyz je 13.11.nebude vadit ze upecu uz linecke?muzete mi prosim odpovedet na email hannis1987@seznam.cz dekuji moc je to dulezite

    • Olga
      Olga | 7. 11. 2012 19:33

      já přidávám nastrouhanou kůru z citronu, krásně to provoní :)

    • Klára K. | 15. 12. 2011 20:25

      Určite ano, ja pečiem tiež Palmarínom, alebo s Herou

    • Katerina
      Katerina | 15. 12. 2011 19:06

      Moje sestra pece vsechno jen z hery a recepty s maslem automaticky zamenuje za heru, ma vsechno pecivo vyborne, tak bych se toho nebala a hupsla na to.

    • Mammut | 15. 12. 2011 18:42

      Chci se zeptat, můžu část másla nahradit Herou? Chtěla bych těsto zadělat ještě dnes, ale bohužel už nemám dost másla... :'(

    • Maxi pes fík :D
      Maxi pes fík :D | 11. 12. 2011 14:26

      BOŽE toje neskutečnej recept boze můj sice ho mam v chlade ale myslim ze bode božskej diky moc za tento receptík! <3 :-[

    • Gecovka
      Gecovka | 10. 12. 2011 15:34

      Velmi dobrý recept ;-)

    • terka
      terka | 9. 12. 2011 11:00

      já pekla na 180 v elektrické

    • recepty73
      recepty73 | 8. 12. 2011 09:41

      ...peču zvolna, na nejnižší stupeň, v plynové troubě - ta teplotu značenou nemá ;-) ...

    • katarina
      katarina | 7. 12. 2011 20:06

      co takhle napsat na kolik se to pece ,myslím že je to dost podstatné :'(

    • recepty73
      recepty73 | 7. 12. 2011 17:58

      ...souhlasím, linecké má být voňavé :-P

    • Zita Matejkova
      Zita Matejkova | 6. 12. 2011 15:20

      Přidávám trochu nastrouhané citronové kůry a je moc dobré ;-)

    • coryzalia1 | 2. 12. 2011 20:33

      cukrovi je moc dobre , dekuji za recept

    • Lukáš
      Lukáš | 26. 6. 2011 12:18

      Výborný recept, přidávám akorát trochu prášku do pečiva. Doporučuji místo vanilkového cukru přidat jeden skořicový a je to super!!

    • KlaraS
      KlaraS | 23. 12. 2010 15:59

      Ten recept je výborný. Konečně se nám z mamkou těsto netrhá a nelepí! Děkuji :-)

    • Petra
      Petra | 14. 12. 2010 09:40

      Včera jsem upekla podle tohoto receptu a konečně se mi těsto při válení nelepilo ani netrhalo!

    • týna
      týna | 13. 12. 2010 19:04

      mám ráda linecký ..... :-*

    • Sofiee
      Sofiee | 10. 12. 2010 07:39

      Tak linecké se krásně povedly! Mám z toho radost. Nejdřív to ale vůbec nechtělo držet pohromadě, až jsem měla strach, že to budu muset vyhodit. Naštěstí pak těsto začlo poslouchat. Takže pro mě za jedna s hvězdičkou :) Foto dodám

    • Sofiee
      Sofiee | 6. 12. 2010 16:00

      Jé, děkuji za tento recept! Zní jednoduše. Mám v plánu dělat linecké tento týden, bude to moje premiéra. Jinak doma jsme ještě přidávali polevu nebo čokoládu na potření. Třeba jen z půlky kousku. Také moc dobré. Mamka také dělala nějaký krém speciálně do lineckých. Neznáte ho? Musím si od mamky ten recept zjistit, protože to bylo výborné. :-)

    • vendula m.
      vendula m. | 13. 12. 2009 21:28

      dobry recept i pro zacatecnika :-) cukrovi mi mizelo rovnou z plechu :-)

    • Jana Ducková
      Jana Ducková | 10. 12. 2009 19:12

      Já jsem jednou pekla cukroví v remosce a šlo to pěkně. Jen se ho do ní nevejde moc najednou :-)

    • Monika Krausova
      Monika Krausova | 9. 12. 2009 20:20

      zdravim, mam jenom remosku.. da se to upict i v remosce?:( nebo nevite ktery je jeste mozny cukrovi pect v remosce...

    • Marie Bartošová
      Marie Bartošová | 26. 12. 2008 20:17

      delala jsem cukrovi poprve a diky vasemu receptu se povedlo na jednicku !! priste prosim s poznamkou ze testo lze koupit :D :D :D

    • Hela -
      Hela - | 7. 12. 2007 14:34

      No já bych na to ořechy nedávala. Spíš bych vzala ty zbylé 3 bílky, ušlehala sníh, přidala 100 g cukru a 100 g strouhaných ořechů a tou hmotou bych dělala na vykrojené kytičky bobečky, doprostřed kousek ořechu, želé nebo kandovaného ovoce . Ale to už je vlastně jiný recept.

    • Petroušová Renata
      Petroušová Renata | 7. 12. 2007 13:47

      No nevím,jestli se hodí na lineská kolečka dávat mandle a ořechy.

    • Katcha
      Katcha | 7. 12. 2007 10:37

      zítra vyzkouším, tak jsem zvědavá jaké bude... ;o) přeji prima den...

    • Veronika Szárazová
      Veronika Szárazová | 21. 12. 2006 22:56

      ahoj, je to super recept, ja to ale zvyknem robit aj tak, ze pomleté orechy zamiešam priamo do cesta,... je to potom recept 2 v 1 ;-)Veronika

    • Petrolejka
      Petrolejka | 20. 12. 2006 20:45

      Výborné

    • Margita
      Margita | 5. 4. 2006 13:53

      Výborné, hodnotím 1. Po druhýkrát by som ešte posypala trošku kryštálovým cukrom medzi orechy, ktoré som dávala na vykrajované kolečká.Bolo by to zaujímavé zdobenie.

    • Brigita
      Brigita | 17. 12. 2005 21:33

      vynikající,dávám za 1*

    • Zuzana Machajová
      Zuzana Machajová | 15. 12. 2005 19:27

      Ďakujem. Dobre sa robí a je chutný

    • Ivanka Devátá
      Ivanka Devátá | 14. 12. 2005 15:13

      No nevim, ale nejak mi tam chybi citronova kura a ta tam urcite patri...

    • Vlasta
      Vlasta | 7. 12. 2005 14:17

      elektrická trouba 180 °C, horkovzdušná 160 °C

    • Anonym
      Anonym | 7. 12. 2005 13:14

      Teplota trouby??

    • Anonym
      Anonym | 2. 12. 2005 15:23

      Z vlastni zkusenosti mohu jen doporucit, pokud nemate radi zdobeni orechy, pak marmeladou slepene kousky obalte ve smesi mouckoveho a vanilkoveho cukru.

    Vyberte, co chcete vytisknout
    Kategorie: Nejlepší dezerty Linecké Vánoční cukroví Linecké cukroví Vánoce
    Moučníky Cukroví Prosinec Pečení Chlazení Rakousko Slovník pojmů
    Použité ingredience v tomto receptu: Hladká mouka Máslo Moučkový cukr Ořechy Vanilkový cukr Zavařenina Žloutek
    Podělte se s přáteli o recept

    Mohlo by vám zachutnat

    Kuřecí polévka se svítkem

    Kuřecí polévka se svítkem

    Domácí čokoláda

    Domácí čokoláda

    Bábovka s vaječným koňakem

    Bábovka s vaječným koňakem

    Ořechové řezy s medovou krustou

    Ořechové řezy s medovou krustou

    Hmota Marshmallow - nahradí marcipán

    Hmota Marshmallow - nahradí marcipán

    Vepřové plátky zapečené s cuketou

    Vepřové plátky zapečené s cuketou

    Plněné knedle ve vajíčku

    Plněné knedle ve vajíčku

    Dýně s kořenovou zeleninou

    Dýně s kořenovou zeleninou

    Hovězí sendvič s nakládanými kedlubnami

    Hovězí sendvič s nakládanými…

    Doporučujeme

    20 minut
    Sekaná se slaninou a zeleninou

    Sekaná se slaninou a zeleninou

    30 minut
    Polévka z červené čočky

    Polévka z červené čočky

    30 minut
    Grilovaný Rump steak

    Grilovaný Rump steak

    20 minut
    Pečená mrkev s mrkvovým pestem

    Pečená mrkev s mrkvovým pestem

    85 minut
    Gratinované brambory a batáty

    Gratinované brambory a batáty

    100 minut
    Kefírový koláč s jablky a čokoládovou polevou

    Kefírový koláč s jablky a čokoládovou…

    45 minut
    Ořechové řezy

    Ořechové řezy

    90 minut
    Croissanty: recept na francouzskou klasiku

    Croissanty: recept na francouzskou…

    40 minut
    Milionářské řezy se slaným karamelem

    Milionářské řezy se slaným karamelem

    Poslední sledované recepty

    22
    Olomoucká česnečka
    Olomoucká česnečka
    21
    Grilovaný ananas
    Grilovaný ananas
    20
    Salát z rýžových nudlí s kuřetem a avokádem
    Salát z rýžových nudlí s…
    19
    Jednohubky z vinné klobásy
    Jednohubky z vinné…
    17
    Vepřová omáčka s žampiony
    Vepřová omáčka s žampiony

    Zajímavé články

    Gastronomické trendy roku 2021: Domácí fine dining, brunch a šéfkuchař do domu
    Gastronomické trendy roku 2021: Domácí fine…
    13 receptů na rychlý oběd do půl hodiny!
    13 receptů na rychlý oběd do půl hodiny!
    Pizza calzone, květáková i boloňská: Nejlepší recepty na pizzu 5x jinak
    Pizza calzone, květáková i boloňská: Nejlepší…
    Sladké pečivo našeho dětství: Upečte si domácí loupáky, koblihy a koláčky
    Sladké pečivo našeho dětství: Upečte si domácí…
    Šmorn neboli „slepičí žrádlo“: Pod hanlivým názvem se skrývá výborná staročeská specialita!
    Šmorn neboli „slepičí žrádlo“: Pod hanlivým…

    Sledujte nás

    AHA.cz Chýlková a Kraus! Tvrzení Honzovy bývalky bere dech

    Chýlková a Kraus! Tvrzení Honzovy bývalky bere dech

    AHA.cz Tohle by Ivana číst neměla! Exmilenka Gotta si pustila pusu na špacír

    Tohle by Ivana číst neměla! Exmilenka Gotta si pustila pusu na špacír

    AHA.cz Deník Aha! 28.1.2021

    Deník Aha! 28.1.2021

    Dáma.cz Rouška jako módní doplněk: Kde seženete ty nejhezčí za dostupné ceny?

    Rouška jako módní doplněk: Kde seženete ty nejhezčí za dostupné ceny?

    Dáma.cz Vánoční klasika Sám doma: Jak dnes vypadají hrdinové legendární komedie?

    Vánoční klasika Sám doma: Jak dnes vypadají hrdinové legendární komedie?

    Ženy.cz 6 nejdražších šatů z královských svateb. Kdo trumfnul Kate?

    6 nejdražších šatů z královských svateb. Kdo trumfnul Kate?

    Maminka.cz Nechci, nejím! 40 podivných důvodů, kvůli nimž děti odmítají jídlo

    Nechci, nejím! 40 podivných důvodů, kvůli nimž děti odmítají jídlo

    Reflex.cz Vladimír Pikora: Povinné respirátory jsou jen novým příjmem pro rozpočet, který chce Maláčová zase podojit

    Vladimír Pikora: Povinné respirátory jsou jen novým příjmem pro rozpočet, který chce Maláčová zase podojit

    E15.cz Pragovka v novém hávu. Karbonový supersport se 465 koňmi

    Pragovka v novém hávu. Karbonový supersport se 465 koňmi

    Abecedazahrady Chlebovník neboli jackfruit: Jak si pochutnat na největším ovoci světa

    Chlebovník neboli jackfruit: Jak si pochutnat na největším ovoci světa

    Další doporučené recepty:

    Linecké bábovičky
    Linecké bábovičky
    Linecké banánky
    Linecké banánky
    Linecké cukroví
    Linecké cukroví
    Linecké cukroví - krémové
    Linecké cukroví - krémové
    Linecké cukroví DIA
    Linecké cukroví DIA
    Linecké cukroví II.
    Linecké cukroví II.
    • Recepty.cz
    • Linecké cukroví
     
    • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
    • Autorská práva k publikovaným materiálům
    • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
    • Informace o zpracování osobních údajů
    • Cookies
    • Nastavení soukromí