Letní polévka z čerstvé zeleniny

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 30 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Ladia

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 3
      ks okurka salátová
    • 10
      ks ředkvička
    • 1
      ks jablka
    • 2
      lžíce pažitka nasekaná
    • 2
      lžíce kopr
    • 300
      ml kefír 250-300
    • 0,5
      lžička hořčice plnotučná
    • 2
      lžíce zakysaná smetana
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Okurky, ředkvičky, jablko nakrájíme na tenké hranolky, osolíme, přidáme hořčici, jemně posekanou pažitku a kopr. Pro vylepšení můžeme přidat lžičku koření tzatziky a utřený česnek. Vše zalijeme studeným kefírem a podáváme se lžičkou kysané smetany.
2
V mimořádně teplé letní dny vhodíme do polévky kousky ledu.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.