• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Články
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
  • Zapomenuté heslo Založit nový účet
  • Recepty.cz - logo
    Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
    Vložit recept
    Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Příležitosti
    • Recepty.cz
    • Lahodné tiramisu
    Napište svůj komentář k receptu

    Lahodné tiramisu

    autor: Jana.S
    0.0
    moje hodnoceni
    4.5
    hodnotilo: 4
    doba přípravy: neuvedeno
    počet kalorií: neuvedeno
    Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
    Lahodné tiramisu
    Nahrát fotku
     

    Suroviny

    počet porcí: neuvedeno
      • 2
        ks mascarpone
      • 1
        balíček šlehačka
      • 2
        ks vejce
      • amaretto
      • 1
        hrnek instantní káva Vychlazená silná
      • moučkový cukr
      • kakao
      • cukrářské piškoty Cukrářské

    Postup přípravy receptu

    1
    Bílky vyšleháme, přidáme trochu cukru a uděláme sníh. Žloutky vyšleháme se zbytkem cukru. Přišleháme mascarpone, cca 3 lžíce kávy a cca 2 lžíce Amaretta. Přidáme ušlehanou šlehačku a snih z bílků. Zbytek kávy silně ochutíme Amarettem. Formu vyložíme alobalem.
    2
    Piškoty na okamžik ponoříme do ochucené kávy a vložíme do formy. Na piškoty naneseme část krému. Opět pokládáme piškoty. Zbytek krému dáme do cukrářského sáčku a uděláme na piškoty.
    Podělte se s přáteli o recept

    Podobné recepty

    Lahodné profiteroles

    Lahodné profiteroles

    Lahodné vafle

    Lahodné vafle

    Kuře v lahodné směsi

    Kuře v lahodné směsi

    Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

    Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
    Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

    Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

     

    Komentáře k receptu

    • Lucka
      Lucka | 28. 5. 2013 09:15

      Řeší se tu pi..viny... A kloudný komentář tu není. Komentáře jsou od toho,aby Ti co to zkusili ohodnotili. Ženské závistivé. Nic víc. Dnes to zkusím.

    • Ivana Samcová
      Ivana Samcová | 3. 5. 2010 05:36

      Paní Michaelo, zkuste i sýr Maskar, z mlékárny v Polné. Je vynikající, ráda ho používám do těchto typů jídel. Jak už píše paní Zora, u nás v obchodě ho mají také mezi sýry (kousek od tvarohu). Zdravím. Ivana

    • Zora Manasová
      Zora Manasová | 2. 5. 2010 23:35

      Michaelo, mascarpone je syr podobný tvarohu, takže by to malo byť niekde pri tvarohu, alebo aspoň syroch. Zora

    • Michaela Linhartová
      Michaela Linhartová | 2. 5. 2010 18:37

      Paní Jano, ráda bych věděla kde hledat v krámě mascarpone. Je to tvaroh? Díky za odpověď.

    • Jana Pátková
      Jana Pátková | 26. 4. 2008 12:12

      Lištičko, zařízeno podle nápovědy, akorát u nás nic moc nekvete, ale ty nohy na stole nechám , třeba něco brzy vyraší, díky za radu, Jana.

    • SV
      SV | 26. 4. 2008 12:10

      souhlasím...........

    • Liška
      Liška | 26. 4. 2008 11:31

      No tak holky! Upečte si něco dobrého, uvařte si kafisko nebo čajisko, hoďte nohy na stůl a místo prndání o opakování receptu relaxujte. Koukněte, jak krásně všechno kvete!:-)

    • já já
      já já | 25. 4. 2008 22:14

      vypadá to dost složitě , ale dobře. Ty komentáře jsou docela síla.

    • Vlaďka D.
      Vlaďka D. | 23. 4. 2008 07:41

      Ach,my ženy!Když pročítám příspěvky k danému receptu,nemohu si pomoci a nepřispět svým pohledem na daný"problém".Vždyť je to prkotina,jestli tu jsou recepty sobě si podobné.Sama za sebe ty obměny v nich vítám,některé z nich by mě třebas 'netrkly'.Víc hlav,víc nápadů!:-))Proč to řešit,když si můžeme vybírat a číst jen v těch,ve kterých samy chceme?Pěkný den!:-)

    • Helena
      Helena | 23. 4. 2008 00:09

      Děvčata, už se zase hádáte ???Je to zde web o vaření a mně osobně vůbec, ale vůbec nevadí, když se nějaký recept s malou obměnou opakuje. Ráda si přečtu všechny a vyberu přece ten, který chci.Přikláním se k paní Zitě, že v komentářích by měly být k zveřejněným receptům dotazy, event. jiné zkušeností s přípravou.

    • Frantiska :)
      Frantiska :) | 22. 4. 2008 21:55

      Tento recept se mi libi, ikdyz me tiramisu moc nechutna, ael asi ho zkusim. Chapu Di ay tu bude 100 receptu na tiramisu nebo nebo na neco jineho, tak se budem divit :) kdyby mi tak dal nekdo detailni popis smazene cibulky ... me se totiz nedari ji udelat stejnomerne :))

    • Zita Matejkova
      Zita Matejkova | 22. 4. 2008 18:35

      Tak a já do třetice taky,Andro já se s tímto v poslední době setkala na Labužník.com,tam je tato situace na denním pořádku a dámy /některé/ jsou arogantní a když to čtete, tak máte pocit, že je to jejich server.Překvapuje mi vůbec, že jsme kvůli malichernostem schopni se hádat a navíc každý u své přezdívky,pakliže na ní kliknu,má svůj mail, kam můžete všichni své připomínky napsat a ne tady popsat 3 stránky o ničem.Komentář vítám ohledně přípravy receptu a ne o počtu,duplicitě atd. Je pravda,že recepty paní Vencové jsou všechny vynikající a je velká škoda, že sem nepřispívá. Tak se už nad svými komentáři zamyslete.

    • adéla
      adéla | 22. 4. 2008 16:45

      taky se musím paní Jany zastat. Abych se přiznala, taky poslední dobou čtu nerada Vaše komentáře paní Di, protože bývají dost negativní. Už to tady píšete po stý, že se recepty nemají opakovat, proč to tedy opakujete pořád dokola a kazíte někomu dojem ze svého receptu? My už to víme, že VY BYSTE TO CHTĚLA JINAK. Když vás recept vytáčí, nechoďte na něj. Občas jste jak malé dítě. A navíc musíte mít poslední slovo a snědla jste zřejmě všechnu moudrost světa. Tak se trochu usmějte a nechte to být:-)

    • Andra
      Andra | 22. 4. 2008 13:09

      Prepacte Di, ale mne tiez neda, aby som si pani Janu nezastala. Na jednej strane vyhlasujete, ze je zbytocne sa rozculovat a na druhej strane provokujete svojim komentarom. Vyhlasujete ako vam na tychto strankach zalezi, ale boli ste to prave vy, kto vyvolal tieto reakcie. Chodim na hodne webovych stranok, ale iba tu som sa stretla s takymto napadanim ostatnych ucastnikov webu. Stranky tymto sposobom prisli nielen o vela dobrych prispievatelov, ale hlavne o ich recepty. A to tymto strankam uskodilo ovela viac ako nejaky duplicitne zverejneny recept. Ale niekomu to zrejme vyhovuje, pretoze konkurovat napr. takej p. Vencovej a jej skvelym receptom je skutocne velmi tazke...

    • Jana H.
      Jana H. | 22. 4. 2008 11:59

      Paní Di, já bych si třeba nedovolila napsat, cituji: "Chtěla bych, aby byly co nejkvalitnější". Já bych napsla, přála bych si, aby byly co nejkvalitnější. Stránky nejsou můj majetek.Sloveso chtít bych v tomto případě nepoužila.Přát si, to ano.Opravit chyby mi můžete, mám již ten nějaký pátek po škole a přímou řeč jsem už opravdu zapomněla, celý život jsem pracovala s čísly.

    • Di
      Di | 22. 4. 2008 09:25

      Děkujeme, ale Váš recept už dávno z těchto stránek známe, já ho našla hned několikrát. Víc není co dodat.

    • Jana S.
      Jana S. | 22. 4. 2008 09:11

      Dámy, děkuji za vaše komentáře. Ale nechápu vás. Navíc pokud jednáte jako paní Jarka O., a recept si ani kolikrát nepřečtete, ale hned jej odsoudíte...? A propos, totožný recept na tiramisu, jako je ten můj, jsem zde nenašla. Toto je server o vaření, každý stejné jídlo vaří jinak. Přidala jsem Svůj recept! Je dobrý, pokud jej chcete vařit, jsem ráda, pokud ne, vaše rozhodnutí.

    • Di
      Di | 22. 4. 2008 08:17

      Docela by mě zajímalo co by zastánci opakování stále stejných receptů řekli tomu, kdyby si koupili povídkovou knížku a v celém svazku by se opakovaly stále dokola jen tři povídky!

    • Di
      Di | 22. 4. 2008 08:15

      Paní Jano, opravdu je zbytečné se rozčilovat. Já mám tyto stránky moc ráda a chtěla bych, aby byly co nejkvalitnější. A chodit sem rozhodně budu. Jarka i Zdena mají pravdu, přece nejde o to, že Vy zde budete mít zveřejněný recept, ale že čtenářům bude nabídnuto něco, co tu ještě není. Rýpání rozhodně není můj obor, ale stejně jako Zdena bych ráda to, co dělám, dělala pořádně. Pak bych ale také chtěla, aby se o to snažili i lidé kolem mě. Svému šéfovi nebo třeba manželovi, když Vám vytkne chybu, také řeknete, že rýpá?Svému šéfovi, když Vám vytkne

    • Jarka O.
      Jarka O. | 22. 4. 2008 08:03

      Paní Jano, já za sebe Vás mohu ubezpečit, že když jsem viděla název Vašeho receptu, jen jsem si povzdychla: bóže, zase další tiramisu. A ani jsem ho nečetla...Když jsem začala chodit na tyhle stránky, taky jsem párkrát omylem dala hodně podobný recept, co už tu byl. Po upozornění jsem byla opatrnější. Ne v množství receptů, ale v jejich kvalitě, by měla být síla těchto stránek. Přidávat recepty živelně není dobrý způsob.

    • Zdena z JM
      Zdena z JM | 22. 4. 2008 07:56

      Paní Jano, nesmíte za každým upozorněním na duplicitní recept hledat hned rejpání. Proč se dělit o recept, ktertý tady už xkrát je i kdybych jej měla sebevíc ráda. Kdyby sem napsal každý všechny recepty, které má rád, tak by jich zde byly snad statisíce a už by se v tom nikdo nevyznal. Když něco dělám, tak pořádně, tzn.,že než sem přidám nový recept, tak si dám tu práci a podívám se, jestli zde už totožný není. A pokud se mi nechce nebo nemám čas, tak alespoň nenapadám ty, kteří si ten čas udělají a na totožný recept upozorní. Ne?

    • Jana Štruplová
      Jana Štruplová | 22. 4. 2008 07:31

      Dobrý den, Di- víte, co rozčiluje mě? Chci se podělit o recept, který mám ráda. Nějak ho nazvat musím (I, II,..je nepřehledné). Takže si nazvu svůj recept svým názvem a těším se, že udělám radost milovníkům tiramisu. Pak ale přijdete Vy, Di, a začnete rejpat, a to není poprvé. Tak Vám pěkně děkuji a doufám, že jste spokojená. Když se Vám tu nelíbí, tak tu prostě nechoďte a nekažte jiným den. Dnes konkrétně mě :(

    • Di
      Di | 22. 4. 2008 07:06

      To se Vám, Evangelino, opravd jenom zdá. Receptů na tiramisu je tu 36 a stále dokol se opakují asi 4 varianty. Stačí se podívat na Tiramisu po italsku, Pravé tiramisu atd. Čtenáře, který by si chtěl najít recept, musí pročítání takového množství opakujících se textů už docela otrávit. proto si myslím, že by bylo jednoduší, kdyby do nich nakoukl ten, kdo chce přidat nový rcept. Slovo lahodné to podle mého názoru nezachrání. To je ale samozřejmě jen můj názor. ostatní třeba čtou rádi ...

    • Evangelina Ciprová
      Evangelina Ciprová | 21. 4. 2008 20:52

      Di, musím říct, že mě obvykle dost rozčiluje, když se recepty opakují stále dokola, zvlášť když to jsou někdy hodně banální recepty. Ale musím se zastat Jany S.. že tohle vypadá opravdu trochu jinak. I když souhlasím s vámi, že téměř všechny recepty na tiramisu jsou lahodné.

    • Di
      Di | 21. 4. 2008 13:33

      Recept na tiramisu tu už máme nesčíslněkrát a výsledek je většinou lahodný. Proč tedy nosit dříví do lesa a sovy do Atén?

    Vyberte, co chcete vytisknout
    Kategorie: Nejlepší dezerty
    Moučníky Řezy Snídaně Dopolední svačina Svačina Syrové Slovník pojmů
    Použité ingredience v tomto receptu: Amaretto Cukrářské piškoty Instantní káva Kakao Mascarpone Moučkový cukr Šlehačka Vejce
    Podělte se s přáteli o recept

    Mohlo by vám zachutnat

    Kuře po francouzsku

    Kuře po francouzsku

    Šumajstr

    Šumajstr

    Makový závin s višněmi

    Makový závin s višněmi

    Prominentní rýže

    Prominentní rýže

    "Paneláková" buchta

    "Paneláková" buchta

    Ledové latte s Baileys

    Ledové latte s Baileys

    Smetanový dort s ovocem

    Smetanový dort s ovocem

    Krkovička pečená na medu a hořčicí

    Krkovička pečená na medu a hořčicí

    Chřest smažený v trojobalu

    Chřest smažený v trojobalu

    Doporučujeme

    75 minut
    Citronový chlebíček s mandlemi

    Citronový chlebíček s mandlemi

    50 minut
    Grilovaný bůček s tymiánem

    Grilovaný bůček s tymiánem

    90 minut
    Ramen

    Ramen

    40 minut
    Langoše s avokádem a lososem

    Langoše s avokádem a lososem

    20 minut
    Asijské pikantní cuketové nudle

    Asijské pikantní cuketové nudle

    15 minut
    Fazolový salát s rajčaty

    Fazolový salát s rajčaty

    90 minut
    Mangový dort s kokosem

    Mangový dort s kokosem

    60 minut
    Minivětrníky se šlehačkou a jahodami

    Minivětrníky se šlehačkou a jahodami

    50 minut
    Kotlety plněné kysaným zelím

    Kotlety plněné kysaným zelím

    Poslední sledované recepty

    18
    Rychlovka z papiňáku
    Rychlovka z papiňáku
    16
    Bramboráky
    Bramboráky
    15
    Rychlá bábovka
    Rychlá bábovka
    14
    Svíčková na smetaně
    Svíčková na smetaně
    14
    Segedínský guláš
    Segedínský guláš

    Zajímavé články

    Skromná výzva: Uvařte pro celou rodinu do 50 Kč za chod
    Skromná výzva: Uvařte pro celou rodinu do 50 Kč…
    Guláš z vepřového masa: Jak na ten nejlepší a co jste o jeho historii nevěděli
    Guláš z vepřového masa: Jak na ten nejlepší a co…
    Nejkrásnější dorty na dětskou oslavu: Pro malé princezny, piráty, víly i fotbalisty
    Nejkrásnější dorty na dětskou oslavu: Pro malé…
    MasterChef Česko: Uvařte klasická jídla jako profík s vylepšováky soutěžících!
    MasterChef Česko: Uvařte klasická jídla jako…
    Rychlé polévky: 7 skvělých receptů na každý den v týdnu
    Rychlé polévky: 7 skvělých receptů na každý den v…

    Sledujte nás

    AHA.cz Dara nebyla sama! Štaidlovi podlehla i dcera známého zpěváka

    Dara nebyla sama! Štaidlovi podlehla i dcera známého zpěváka

    AHA.cz Hana Maciuchová (†75): Zpověď přítele... POSLEDNÍ MĚSÍCE UMÍRÁNÍ

    Hana Maciuchová (†75): Zpověď přítele... POSLEDNÍ MĚSÍCE UMÍRÁNÍ

    AHA.cz Deník Aha! 25.2.2021

    Deník Aha! 25.2.2021

    Dáma.cz Jak si udělat dobře, když nemáte u sebe vibrátor? Využijte prsty, polštář i židli

    Jak si udělat dobře, když nemáte u sebe vibrátor? Využijte prsty, polštář i židli

    Dáma.cz Recepty z kuřecích prsou aneb 11 rychlých a dietních večeří z kuřecího masa

    Recepty z kuřecích prsou aneb 11 rychlých a dietních večeří z kuřecího masa

    Ženy.cz Jak často a správně si mýt vlasy? Tady je odpověď!

    Jak často a správně si mýt vlasy? Tady je odpověď!

    Maminka.cz Další z 3v1 čeká dítě! Martina Pártlová otěhotněla stejně jako Nikol Štíbrová

    Další z 3v1 čeká dítě! Martina Pártlová otěhotněla stejně jako Nikol Štíbrová

    Reflex.cz Příliš skvělé, aby to byla pravda. Na globálním trhu se možná nafukuje další bublina

    Příliš skvělé, aby to byla pravda. Na globálním trhu se možná nafukuje další bublina

    E15.cz OBRAZEM: Prymula opět baví internet jako první hvězda utkání Slavia–Leicester

    OBRAZEM: Prymula opět baví internet jako první hvězda utkání Slavia–Leicester

    Abecedazahrady Předzahrádka, kterou vám bude každý závidět. Inspirujte se ve fotogalerii

    Předzahrádka, kterou vám bude každý závidět. Inspirujte se ve fotogalerii

    • Recepty.cz
    • Lahodné tiramisu
     
    • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
    • Autorská práva k publikovaným materiálům
    • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
    • Informace o zpracování osobních údajů
    • Cookies
    • Nastavení soukromí