Labůžo

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Kajkajak

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vepřové kotlety nakrájíme na silnější plátky, každou kotletu prošpikujeme, osolíme, opepříme a naklepeme paličkou a pak obalíme v hladké mouce. V kastrólu nebo v tlakovém hrnci rozpálíme sádlo nebo olej a kotlety zprudka osmažíme, potom zaprášíme hladkou moukou, přisolime a opepříme a podlijeme vodou. Dusíme do měkka, častěji mícháme, aby se maso nepřichytilo ke dnu a podléváme.
2
**Příloha:** bramborová kaše, pažitka.
Použité ingredience v tomto receptu: Hladká mouka Pepř mletý Sádlo Slanina Sůl Vepřové kotlety Voda

Komentáře k receptu

  • Mila Foglova
    Mila Foglova |

    24. 11. 2007 02:04

    Ahoj Kamile, pokud kotletky delam v tlakovem hrnci podleju asi na vysku cca dva centimetry, v tlakovem hrnci se voda tak rychle nevypari a zhruba po dvaceti minutach kontroluji. Veprove maso je v tlakovem hrnci asi za tech 20 az 25 minut hotove. V navodu jsem papinak nezohlednila :) sorry.

  • Kamil Krybus
    Kamil Krybus |

    22. 11. 2007 14:07

    Miluško, technický dotaz. Jak to mám v tlakáču častěji míchat by se to nepřipálilo?

Poslední navštívené:

Abecední seznam: