Kýta Szeged

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      plátek kýta
    • 8
      plátek uzený sýr
    • 1
      ks čabajská klobása
    • paprika

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Plátky kýty naklepeme, osolíme, posypeme paprikou a zprudka opečeme po jedné straně.
2
Otočíme a poklademe na plátek kýty na tenká kolečka nakrájenou čabajku a překryjeme plátkem uzeného sýra a dopečeme.
3
Podáváme s brambory, s hranolky.

Komentáře k receptu

  • Zuzka Bernátová
    Zuzka Bernátová |

    27. 2. 2006 17:23

    Poznám je to fak moc dobré.