Kuřecí prsa ve višňové omáčce

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: 2 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: J.Tereza

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Plátky masa osolíme, opepříme, rychle opečeme z obou stran a potom pomalu dusíme do měkka. Šťávu z kompotu povaříme s trochou cukru a skořice, přidáme v troše vody rozmíchaný solamyl a vaříme, dokud omáčka nezhoustne. Přidáme vypeckované višně, ochutíme griotkou a prohřejeme. Maso podáváme přelité omáčkou s opékanými brambory.

Komentáře k receptu

  • Anonym
    Anonym |

    10. 7. 2006 16:26

    Nemusíte dochucovať griotkou, alebo ak máte, môžte pridať na dochutenie lyžičku čerešňového džemu.

  • Lenka
    Lenka |

    10. 7. 2006 13:55

    Prosím Vás, dá se ta griotka nahradit něčím nealkoholickým?

  • ELA
    ELA |

    22. 6. 2006 15:41

    Právě jsem ochutnala v Belgii, ovšem z třešní. Kuchař do omáčky přidal ještě nakrájenou čerstvou hrušku a maso podával studené jako nářez. Opravdu neobvyklá, ale výborná chuť!

  • Jaroslava Oumarová
    Jaroslava Oumarová |

    22. 6. 2006 10:33

    Mhmm, Terezko, opět jedna z Vašich delikates:-))

Abecední seznam: