Kuře v peřině

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 30 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kuře zbavíme kůže, vykostíme, pokrájíme na čtvrtky, posolíme, jemně posypeme směsí červené papriky pálivé a sladké a položíme na pekáč vymašťěný sádlem.
2
Bůček umeleme, přidáme majoránku, pepř, česnek, vegetu, vejce (nebo tekutou šlehačku).
3
Housky navlhčíme mlékem. Na pánvi zpěníme na sádle cibulku a vmícháme k houskám.
4
Houskovou a masovou směs smícháme dohromady a ukládáme ji jako "peřinu" na porce kuřete. Posypeme petrželovou natí, potřeme bílkem a zvolna pečeme v troubě asi 1 hodinu.
5
Poznámky: Jako koření můžeme použít také "směs na mletá masa"... dle chuti.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: