Kuře pod peřinou II.

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • kuřecí maso celé kuře
    • mleté maso jako na sekanou
    • sůl
    • pepř mletý
    • vegeta
    • paprika - sladká
    • vejce
    • strouhanka nebo starší houska

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Omyté kuře naporcujeme, zbavíme kůže, osolíme a opaprikujeme. Vložíme do vymaštěného pekáčku.
2
Mleté maso osolíme, opeříme, přidáme vegetu, vejce, popř. strouhanku a promícháme. Rozdělíme na porce kuřete v pekáčku a dáme do trouby péct.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.