Kuře a la Burgas

moje hodnocení:

4,8

hodnotilo: 4
doba přípravy: 80 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: pomprdle

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Stehna krátce orestujeme v pekáči na oleji, vyndáme a z mouky a másla ve výpeku uděláme světlou jíšku. Přidáme lečo, dále asi 4 dcl vody, osolíme, přidáme asi 1 lžičku mleté papriky, pepř a promícháme.
2
Stehna osolíme a potopíme do leča. Pečeme asi hodinu při 170 °C. Přílohu doporučuji rýži basmati, ale stačí obyčejná. Vždy se po tom jen zapráší.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Ivana Samcová
    Ivana Samcová |

    12. 11. 2006 12:56

    Dnes jsem vyzkoušela tento recept, je to opravdu velmi dobré. Byla velká spokojenost. Jelikož máme rádi ostřejší jídla, přidala jsem ždibek feferonkové pasty. Vodu jsem přidávala podle potřeby. Díky za recept.

  • Jana
    Jana |

    11. 10. 2006 00:46

    Vypadá to velice chutně,hned dnes vyzkouším.Rýže basmati je vynikající,s obyčejnou rýží se nemůže rovnat.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: