Krůtí kapsa dle Radka

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 30 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Krůtí prsa rozřízneme a naklepeme, aby nám vznikl plát. Osolíme, opepříme, vložíme plátek šunky, nakrájenou sterilovanou broskev a zasypeme strouhanou nivou. Zabalíme a vytvoříme kapsu.
2
Kapsu vložíme na pánev a na rozpálený olej a přiklopíme poklicí. Pomalu opékáme z každé strany zhruba 4 minuty. Já osobně obracím, když není na masu vidět nic syrového.
3
Do výpeku přidáme nasekané pražené mandle, nastrouhanou nivu, trojúhelník měkkého sýra a zalijeme smetanou. Přidáme asi tak kávovou lžičku provensálského koření rozmícháme a necháme chvilku provařit.

Komentáře k receptu

  • jarahou
    jarahou |

    8. 2. 2014 08:59

    nam to nechutnalo, mene je nekdy vice a tady jeden myslel az vymyslel :-!

  • radek baloun
    radek baloun |

    2. 11. 2006 10:56

    Samozrejme ze to jde i z kureciho masa ale nemam rad stereotip tudiz ne porad kure tak jsem zvolil kruti maso.Zalezi samozrejme na kazdem co mu vyhovuje a chutna.Jsem rad ze Vam chutnalo

  • Katka
    Katka |

    6. 10. 2006 14:57

    Je to moc výborné a hlavně chutné .Vyzkoušel si to i z kuřecího je to skoro stejné .

  • Jindřiška
    Jindřiška |

    27. 9. 2006 12:08

    Teda chlape tohle se Vám povedlo! Taková dobrůtka už po přečtení

Abecední seznam: