Krupicový knedlík v ubrousku

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Ladia

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Do vařícího mléka vsypeme krupici, osolíme, dobře promícháme a necháme 30 minut stát. Housky pokrájené na kostičky osmažíme na másle. Do těsta vmícháme postupně vejce, osmažené housky, ve tvaru šišky vložíme do navlhčeného, vyždímaného a máslem pomaštěného ubrousku, který kolem knedlíku ovineme a volně zavážeme. Knedlík hned vložíme do velkého kastrolu s vařící osolenou vodou a vaříme asi 25 minut. Během vaření knedlík asi dvakrát obrátíme. Uvařený knedlík hned propíchneme vidlicí a ostrým tenkým nožem krájíme na plátky (asi 18 plátků).
Použité ingredience v tomto receptu: Houska Krupice Máslo Mléko Sůl Vejce

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: