Kreolská rybička

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      ks treska nebo makrela
    • 2
      lžíce vinný ocet
    • hladká mouka
    • olej
  • 2 lžíce směsi koření:
    • paprika - sladká
    • celerová sůl (celerové semínko a sůl)
    • kari
    • česnek sušený
    • pepř celý hrubě drcený
    • cukr
  • Omáčka
    • 2
      lžíce rostlinný olej
    • 1
      lžíce máslo
    • 1
      ks cibule
    • rajčata
    • paprika červené a zelené
    • 2
      stroužek česnek
    • tymián
    • skořice
    • chilli
    • 600
      ml rybí vývar
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kousky ryby naložíme do směsi koření a vinného octa. Necháme marinovat asi 2 hodiny.
2
Poté rybu obalíme v mouce a opečeme dozlatova na oleji.
3
Ryby vyndáme a na výpeku připravíme omáčku. Do pánve přidáme olej, máslo, nakrájenou cibulku, rajčata, česnek, tymián a dusíme 5 minut. Vlijeme vývar, přidáme skořici, chilli, barevné papriky a zpět vložíme rybu.
Zařazení: Maso Rybí Slovník pojmů

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.