Křenové kuličky s červenou řepou

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: recepty73

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Žervé nebo Lučinu dáme do misky, přidáme strouhaný křen (dle chuti a jeho síly), osolíme, opepříme a nastrouhanou sterilovanou nebo předvařenou řípu přidáváme dle chuti a hustoty křenové hmoty tak, abychom mohli vlhkou nebo pomaštěnou rukou dobře tvarovat malé kuličky, které aranžujeme společně s čerstvou zeleninou nebo uzeninou (šunkou...). Pokud bude žervé hodně husté, můžeme si dovolit navíc ochutit a zbarvit ho malým množstvím nálevu z řepy.
2
Použít je můžeme jako předkrm, chuťovku... na dozdobení je vhodný čerstvě strouhaný křen.
Použité ingredience v tomto receptu: Pepř mletý Sterilovaná řepa Strouhaný křen Sůl Žervé

Komentáře k receptu

  • stafl
    stafl |

    16. 11. 2016 07:44

    Moc se mi to líbí, něco podobného hledám, takže uděllám, díky, Jirko :-* :-*

Poslední navštívené:

Abecední seznam: