Křehký rohlík

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 120 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Typická křehkost tohoto výrobku je dána vysokým obsahem tuku. Z dobře vypracovaného těsta tvarujeme rohlíky, které po nakynutí sypeme solí a kmínem. Výroba těsta dle základního postupu Máslový rohlík. Tento sortiment pečiva udržuje čerstvost 24 hodin, při skladování v sáčku nebo utěrce můžeme podávat i druhý den.
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Droždí Hladká mouka Kmín Margarín Sůl Sušené mléko Voda

Komentáře k receptu

  • Vlasta Novák
    Vlasta Novák |

    2. 11. 2011 11:59

    Recept je od stejného autora...

  • Eman
    Eman |

    2. 11. 2011 11:15

    Recept je okopírovaný z TOP receptů

Další doporučené recepty: