Kořeněný hermelín z trouby

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 10 minut
počet porcí: 1 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Sarah Sin

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks hermelín
    • 1
      ks cibule
    • olej
    • grilovací koření
    • česnek sušený

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Cibuli oloupeme, nakrájíme na kolečka a lehce opečeme na pánvi, aby změkla. Hermelín potřeme olejem, posypeme grilovacím kořením, granulovaným česnekem nebo jakýmkoliv kořením, co máme rádi.
2
Půlku opečené cibule dáme do alobalu, na cibuli položíme okořeněný hermelín a na hermelín poklademe druhou půlku cibule. Alobal zabalíme a dáme péct do vyhřáté trouby. Zapékáme asi 3 minuty, poté otočíme na druhou stranu a opékáme další 3 minuty. Poté vyjmeme z trouby a podáváme s pečivem.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.