Koktejl z krabího masa

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: J.Tereza

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Celer uvaříme ve slané vodě do měkka, necháme vychladnout a nakrájíme na malé kostičky. V míse smícháme majonézu, citronovou šťávu, koření a polovinu ušlehané smetany, vmícháme celer a krabí tyčinky nakrájené nadrobno. Široké šampusové sklenice vyložíme listy salátu, na ně upravíme krabí masu a ozdobíme zbytkem šlehačky, půlkolečky oloupaného grepu a lžičkou kaviáru. Servírujeme s opečenými tousty.

Komentáře k receptu

  • airan
    airan |

    11. 1. 2006 19:13

    Tak tohle je neco! Urcite udelam jako predkrm na slavnostni pohosteni.

Další doporučené recepty: