• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Články
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
  • Zapomenuté heslo Založit nový účet
  • Recepty.cz - logo
    Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
    Vložit recept
    Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Velikonoce
    • Recepty.cz
    • Koblihy Alice Horton (nesmažené)
    Napište svůj komentář k receptu

    Koblihy Alice Horton (nesmažené)

    autor: Recepty
    0.0
    moje hodnoceni
    1.0
    hodnotilo: 1
    doba přípravy: neuvedeno
    počet kalorií: neuvedeno
    Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
    Koblihy Alice Horton (nesmažené)
    Nahrát fotku
     

    Suroviny

    počet porcí: neuvedeno
      • 2
        ks vejce
      • 1
        hrnek mléko
      • 1
        lžička vanilková esence
      • 4
        hrnek hladká mouka
      • 4
        lžička prášek do pečiva
      • 0,50
        lžička sůl
      • máslo Na potření koblih
      • cukr
      • skořice

    Postup přípravy receptu

    1
    Ušleháme vajíčka do pěny, přidáme za stálého míchání cukr. Potom vmícháme mléko, rozpuštěné máslo a vanilku. Prosejeme dohromady mouku, kypřící prášek a sůl. Přidáme do ušlehané hmoty a promícháme. Zakryjeme a dáme do lednice na 30 až 60 minut. Předehřejeme troubu na 230 °C a vymastíme plech.
    2
    Těsto rozválíme, na pomoučeném vále, na 1,25 cm. Vykrájíme koblihy, s dírou, a klademe na plech asi 2,5 cm od sebe. Pečeme do zlatova asi 15 minut. Potřeme rozpustěným máslem a můžeme jen cukrovat nebo s přidáním skořice. (Na 1 hrnek cukru 1 lžíce skořice).
    3
    Je z toho zhruba 36 koblih. Alice doporučuje péct koblihy jen když je srdce plné lásky :-)
    4
    Z magazínu Soap world.
    Podělte se s přáteli o recept

    Podobné recepty

    Jablkový koláč od Alice

    Jablkový koláč od Alice

    Rychlé koblihy

    Rychlé koblihy

    Rumové koblihy

    Rumové koblihy

    Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

    Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
    Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

    Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

     

    Komentáře k receptu

    • kostková
      kostková | 22. 9. 2012 18:21

      No prostě hnus, někdo si dělá prdel, že. :-(

    • Jindriska
      Jindriska | 12. 11. 2010 11:38

      tyto koblihy jsou vyborne. :-)

    • Dana Recová
      Dana Recová | 8. 5. 2007 10:38

      je to obdoba babiččina receptu na "české vdolky", po upečení otočím kulatou sranou dolů, rovnou stranu potřu povidly (nebo rozvařenými jablky), pak dám 1 - 2 lžičky ochuceného sladkého tvarohu (obyčejná kostka tvarohu, cukr moučka dle chuti, 1 vanilkový cukr, trochu mléka a trochu rumu - rozmixuji, tak aby to bylo husté jako Pribiňáček a drželo na povidlech) a navrch těsně před podáváním ozdobím šlehačkou ve spreji.

    • Jana Povolná
      Jana Povolná | 19. 1. 2007 20:06

      nejdřív se mi líbilo,že se koblihy nesmaží,ale pečou v troubě,ale vyšli mi z toho takové dosti tuhé kroužky,poživatelné jen první den.Pár jsem jich zkusila naplnit marmeládou jako klasické koblihy,ale ty dopadly ještě hůře (ty skoro vůbec nevyskočily),takže zbytek jsem dělala podle návodu s dírou uprostřed (ty docela vyběhly dobře),ale moc mě nenadchli...

    • Eva Pikhartová
      Eva Pikhartová | 5. 12. 2006 12:29

      Děkuji.

    • possum *
      possum * | 29. 11. 2006 15:14

      Tak tohle je americky recept, tudiz hladkou, protoze tam taky hrubou a polohrubou neznaji.

    • Eva Pikhartová
      Eva Pikhartová | 29. 11. 2006 09:58

      Prosím uvést jakou mouku použít.

    Vyberte, co chcete vytisknout
    Kategorie: Sladká jídla
    Pokrmy Sladké Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
    Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Hladká mouka Máslo Mléko Prášek do pečiva Skořice Sůl Vanilková esence Vejce
    Podělte se s přáteli o recept

    Mohlo by vám zachutnat

    Makrely na roštu

    Makrely na roštu

    Kuřecí lahůdka

    Kuřecí lahůdka

    Chalupářské brambory

    Chalupářské brambory

    Kanadský králík

    Kanadský králík

    Jogurtový chléb pro domácí pekárnu

    Jogurtový chléb pro domácí pekárnu

    Jogurtová marináda na kuře

    Jogurtová marináda na kuře

    Fazole s rajčaty

    Fazole s rajčaty

    Vepřová kýta se sušenými rajčaty

    Vepřová kýta se sušenými rajčaty

    Kapustové řízky (karbanátky) se sýrem

    Kapustové řízky (karbanátky) se sýrem

    Doporučujeme

    180 minut
    Tlačenka s vařenými vejci

    Tlačenka s vařenými vejci

    105 minut
    Krůtí roláda s citronovou majonézou a pečeným salátem

    Krůtí roláda s citronovou majonézou a…

    60 minut
    Grilovaný lilek Badrijani

    Grilovaný lilek Badrijani

    60 minut
    Vídeňský řízek se smetanovou kaší

    Vídeňský řízek se smetanovou kaší

    20 minut
    Salát z pečené červené řepy

    Salát z pečené červené řepy

    30 minut
    Sushi burger

    Sushi burger

    45 minut
    Jahodové tiramisu II.

    Jahodové tiramisu II.

    30 minut
    Jahodová zmrzlina II.

    Jahodová zmrzlina II.

    5 minut
    Smoothie bowl s jahodami

    Smoothie bowl s jahodami

    Poslední sledované recepty

    36
    Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne
    Nejlepší sekaná na světě…
    33
    Vepřový guláš
    Vepřový guláš
    30
    Karlovarský knedlík
    Karlovarský knedlík
    26
    Palačinky
    Palačinky
    26
    Svíčková na smetaně
    Svíčková na smetaně

    Zajímavé články

    Znáte šakšuku? Tuhle levnou dobrotu podobnou leču si zamilujete!
    Znáte šakšuku? Tuhle levnou dobrotu podobnou leču…
    Farmářské trhy: Průvodce nákupem a recepty nejen na víkend
    Farmářské trhy: Průvodce nákupem a recepty nejen…
    Nejkrásnější mechové dorty a další jarní dezerty inspirované přírodou
    Nejkrásnější mechové dorty a další jarní dezerty…
    Báleše: Znáte specialitu kraje, který byl předlohou Joži Uprky?
    Báleše: Znáte specialitu kraje, který byl…
    Recepty ze školní jídelny, které si pamatuje každý: V tomto podání byste je milovali!
    Recepty ze školní jídelny, které si pamatuje…

    Sledujte nás

    AHA.cz Zrada, kterou Bohdalová nikdy neodpustila: Hodně silné kafe!

    Zrada, kterou Bohdalová nikdy neodpustila: Hodně silné kafe!

    AHA.cz Krampol poprvé o nové lásce: Ve dvou se žije líp

    Krampol poprvé o nové lásce: Ve dvou se žije líp

    AHA.cz Deník Aha! 15.4.2021

    Deník Aha! 15.4.2021

    Dáma.cz Sako pro všechny typy postav: Z 50 kousků si vyberou boubelky i modelky!

    Sako pro všechny typy postav: Z 50 kousků si vyberou boubelky i modelky!

    Dáma.cz 109 let od zkázy Titanicu: Při natáčení filmu málem zemřela Kate Winslet

    109 let od zkázy Titanicu: Při natáčení filmu málem zemřela Kate Winslet

    Ženy.cz Inspirace z Instagramu: Dvojitý denim je letošní velký hit, jak ho nosit?

    Inspirace z Instagramu: Dvojitý denim je letošní velký hit, jak ho nosit?

    Maminka.cz Marie Doležalová: Celé léto jsem tajila, že znovu čekáme zázrak

    Marie Doležalová: Celé léto jsem tajila, že znovu čekáme zázrak

    Reflex.cz Marek Stoniš: Patrisse Cullorsová a Mikuláš Minář - konec dobrý, všechno dobré

    Marek Stoniš: Patrisse Cullorsová a Mikuláš Minář - konec dobrý, všechno dobré

    E15.cz Útěk z města rovnou do lesů. Nízké Tatry nabízejí skandinávský minimalismus

    Útěk z města rovnou do lesů. Nízké Tatry nabízejí skandinávský minimalismus

    Abecedazahrady Skleníky a pařeniště: Jak je plně využít po celý rok

    Skleníky a pařeniště: Jak je plně využít po celý rok

    • Recepty.cz
    • Koblihy Alice Horton (nesmažené)
     
    • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
    • Autorská práva k publikovaným materiálům
    • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
    • Informace o zpracování osobních údajů
    • Cookies
    • Nastavení soukromí