Knedlíky krupicové

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Do 0,5 l mléka zavaříme za stálého míchání 2 dl krupice. Vychladlou kaši promícháme máslem, velikosti vlašského ořechu se 4 vejci a takovým množstvím strouhané housky, aby se z těsta daly tvořit knedlíky.
2
Podle chuti dáme špetku soli a cukru. Knedlíky vaříme v osolené vodě. Když vyplavou, vybereme je děrovanou lžící a obalujeme strouhanou smaženou houskou.
3
Podáváme s rozvařenými švestkami.
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Houska Krupice Máslo Mléko Sůl Vejce

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: