Kari párky

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: 10 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: J.Tereza

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Párky na oleji opečeme ze všech stran. Smícháme kečup s kari, osolíme, okořeníme a omáčkou přelejeme opečené párky. Posypeme na drobno nasekanou cibulí.Podáváme s chlebem nebo jiným pečivem.
2
Poznámka: místo párků můžeme připravit špekáčky a místo kari můžeme použít chilli.
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Kari Kečup - jemný Párky Pepř mletý Sůl

Komentáře k receptu

  • Di
    Di |

    16. 9. 2007 12:09

    Na toto jídlo mám ještě živou vzpomínku. Jedla jsem je včera v Berlíně pod televizní věží a to prosím v kavárně. Jen s tím rozdílem, že v Berlíně nasypou kari navrch na kečup a klasickou přílohou jsou hranolky. Prý k tomu někdy pijí šampaňské (píše se v mé příručce), které se tu na rozdíl od nás rozlévá po deckách. Já jsem dala přednost svému oblíbenému kvasnicovému pivu (tmavému) od františkánů, které chutná po hřebíčku.

  • Jana V.
    Jana V. |

    23. 1. 2007 02:08

    Nám v létě při grilování chutnají párky opláchnuté v studené vodě a obalené v hrubě drceném pepři.Oplachují se proto,aby na nich to koření drželo.Také jsou dobré párky zabalené do plátku anglické slaniny a ogrilované.

  • Pastis Petite
    Pastis Petite |

    17. 1. 2007 10:49

    Už dlouho pátrám po tomto receptu. Jedla jsem to v Mnichově a je to výborné. Díky! Dávám jedna!

Abecední seznam: