Kapustový nákyp

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Očištěnou kapustu vložíme do vody, uvaříme, scedíme a umeleme. Máslo utřeme se žloutky, přidáme mletou kapustu, osolíme, přidáme na kostičky nakrájenou zeleninu a zahustíme strouhankou. Nakonec vmícháme sníh z bílků. Rozetřeme do máslem vymazaného pekáčku a v troubě zapečeme dorůžova. Před koncem zapékání posypeme strouhaným sýrem.
Použité ingredience v tomto receptu: Eidam sýr Kapusta Máslo Strouhanka Sůl Uzeniny Vejce

Komentáře k receptu

  • Jitka
    Jitka |

    8. 9. 2006 14:00

    Prosím, jakou zeleninu má autor(ka) na mysli? Viz. přidáme na kostičky nakrájenou zeleninu..Nebo to má být ta uzenina? Jinak recept vypadá zajímavě, kapusty se letos urodilo dost, tak to asi zkusím.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: