Kapr naší mamky

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks kapr celý, očištěný
    • 4
      ks cibule velká
    • 100
      g šunka
    • 100
      g anglická slanina
    • 100
      g tvrdý sýr plátky
    • 1
      balíček grilovací koření na ryby
    • 5
      plátek máslo tenké
    • 1
      lžička sůl
    • alobal

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Čistého kapra bez hlavy a ocasu osolíme, okořeníme grilovacím koření zevnitř a zvenku. Nakrájíme cibuli na kolečka a poklademe na rozprostřený alobal, tak asi na polovinu, abychom kapra alobalem dobře zamotali. Kapra zevnitř naplníme jednou vrstvou šunky, další vrstvou slaniny a další vrstvou tvrdého sýru.
2
Až máme rybu naplněnou, nahoru dáme další část cibule, plátky másla a pak alobal dobře zabalíme, aby nám ta dobrota zevnitř nevytekla. Takto připraveného kapra můžeme buď péct v troubě, nebo na grilu i u ohně na kamenech.
3
Je to vynikající. S cibulí se šetřit nemusí, když jí bude víc, vůbec nevadí, nemá to chybu.
Zařazení: Maso Rybí Slovník pojmů

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.