Juverlajka

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 2
doba přípravy: 30 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Mleté maso spojíme s 1 hrnkem rýže, přidáme sůl, pepř a trochu másla na zjemnění a na drobno nakrájenou petrželku.
2
Ze směsi vytvarujeme malé kuličky. Dáme vařit vodu a až bude vřít, kuličky do ní vložíme a vaříme do měkka.
3
Pak přidáme 1/2 hrníčku rýže.
4
Až bude i rýže hotová rozmixujeme vajíčka s citronovou šťávou a vlejeme pomaloučku do polévky.
5
Je to oblíbená polévka každé řecké hospodyňky.
Použité ingredience v tomto receptu: Citron Máslo Pepř mletý Petrželka Rýže Sůl Vejce Vepřové maso Voda
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • soptik.sro
    soptik.sro |

    7. 1. 2014 17:08

    Výborná

  • englicka.m.
    englicka.m. |

    30. 1. 2007 12:40

    uavříno a dojezíno:no bomba!!jen jsem použila opravdu jen půl citronu,zdálo se mi to akorát..polévka je hustá-ty já mam nejraději ale přitom není těžká do žaludku,určitě doporučím dál.Díky za super recept..dávám jednotku

  • Anda
    Anda |

    30. 1. 2007 12:08

    nejdrive vyzkousejte dat stavu z pulky citronu.V Recku se dava citron skoro do vsech polevek a take na maso da to takovou zvlasni chut...moc dobre

  • englicka.m.
    englicka.m. |

    29. 1. 2007 16:31

    tak to se mě líbí,jen bych se chtěla zeptat jak moc je tam cítit ten citron???děkuji...

Poslední navštívené:

Abecední seznam: