Jihočeský řízek

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 25 minut
počet porcí: 8 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: soptik4

Suroviny

Vložit do nákupu
    • pepř mletý
    • sůl
    • 250
      ml mléko
    • 1
      kg vepřový bůček mletý
    • 300
      g sýr strouhaný

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Bůček umeleme, přidáme sůl, pepř a strouhaný sýr. Spojíme mlékem a necháme do druhého dne v lednici.
2
Obalujeme jako řízek. Smažíme na rozpáleném oleji.
Zařazení: Maso Slovník pojmů

Komentáře k receptu

  • Tereza
    Tereza |

    19. 5. 2015 10:20

    Jihočeské řízky? Snad holandské a ty už tu jsou od roku 2004!