Jehněčí kotlety s mátovou omáčkou

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: J.Tereza

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1500
      g jehněčí kotlety
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      lžíce petrželová nať sekaná
    • 100
      strouhanka
    • 1
      hrst máta
    • olej
    • 1
      dl vývar

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kotlety osolíme, opepříme a prudce z obou stran opečeme. Potom je obalíme ve směsi strouhanky a sekané natě. Vložíme na pekáč a při 200 °C pečeme do měkka. Jemně nasekanou mátu na trošce oleje zpěníme, zalejeme vývarem a přidáme k výpeku z masa. Podle chuti dochutíme.
2
Maso podáváme s omáčkou a brambory.
Zařazení: Maso Slovník pojmů

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.