Jednoduchá tatarská omáčka

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 5 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • majonéza (nejlepší je Hellmann's
    • cibule (dle chuti)
    • nakládané okurky (dle chuti)
    • 1
      lžička hořčice (dodá chuť)
    • 1
      lžička kečup - ostrý (dodá chuť)
    • 1
      snítka pažitka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Majonézu dáme do misky a mírně ji osolíme a opepříme.
2
Nakrájíme cibuli na velmi jemné kousky. Na struhadle nastrouháme okurky na nejmenší velikosti. Z okurek vymačkáme přebytečnou vodu.
3
Cibuli i okurky vmícháme do majonézy, přidáme kečup, hořčici a pažitku a řádně promícháme.
4
A je hotovo. :) Tatarku můžeme dochutit dle vlastní chuti.

Komentáře k receptu

  • Thaya
    Thaya |

    7. 4. 2014 20:02

    Co to má za smysl dělat tatarku z kupované majonézy? To si můžu zrovna koupit tu tatarku a říct, že nejlepší je Hellmann's :-D