Jedlá pohanka

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: šikulka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na pánvi na sucho opražíme pohanku a zalejeme čtyřmi hrnky vody a vaříme zhruba dvacet až třicet minut, přisypeme mraženou zeleninu a bílou část cibulek a vaříme dalších deset minut. Okořeníme, osolíme. Sundáme z plotny a necháme dojít pod pokličkou.
2
Na talíř navršíme směs, posypeme sýrem dle libosti a zelenou částí cibulek.
3
Jde o lehké jídlo a myslím, že zachutná i odpůrcům zrní obzvlášť, když budete podávat s uzeným Tempehem.
4
Jako "přílohu" doporučuji nakládanou řepu.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • smejko
    smejko |

    11. 9. 2014 11:51

    pohanka bola perfektna zo zeleninou a hubovou omackou a k tomu sme mali niesany salat z cerstvej zeleniny.mnam

  • zuzana
    zuzana |

    31. 5. 2007 16:56

    nejlepsi je pohanka s houbovou omackou a kousky hub/doporucuju

  • Anonym
    Anonym |

    31. 5. 2007 16:54

    nejlepsi je pohanka s houbovou omackou -mnam

  • Anonym
    Anonym |

    14. 5. 2007 05:34

    Pohanku jsem zatím zkusila jen jako zavářku do polívky.