Játrový flamendr "Kalimero"

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: jariss

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Cibuli pokrájíme na drobné kostičky a na oleji necháme lehce zrůžovět. Kuřecí játra očistíme a nakrájíme na nudličky. Játra smícháme s hladkou moukou (obalíme) a vložíme k cibulce. Orestujeme, přidáme pórek nakrájený na kolečka, rajčatový protlak, worchestrovou omáčku a česnek nakrájený na plátky. Podlijeme pivem, přidáme Podravku, chilli a čerstvě mletý pepř. Přiklopíme poklicí a dusíme, až játra změknou. Dle potřeby osolíme a zahustíme hladkou moukou rozmíchanou ve vodě.
2
Podáváme s těstovinami, rýží, nebo bramborem.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.