játra na tymiánu

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g telecí játra
    • 4
      lžíce mouka opepřená
    • 60
      g máslo
    • 4
      lžíce bílé víno
    • tymián
    • citronová šťáva
    • 1
      lžíce kapary
    • 200
      ml smetana plnotučná
    • sůl
    • olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Očištěná játra obalíme v opepřené mouce. Na pánvi rozehřejeme olej a máslo, když začne pěnit vložíme játra a opečeme po obou stranách.
2
Opečená játra vyndáme z pánve, do výpeku přidáme kapary, tymián, citrónovou šťávu a smetanu, osolíme opepříme, lehce provaříme, až omáčka zhoustne.
3
Podáváme s vařeným bramborem, osmaženou anglickou slaninou a cibulkou.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.