Jahody v čokoládovém tvarohu

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Jahody zbavíme stopek a omyjeme. Tvaroh, zakysanou smetanu a rozpuštěnou čokoládu vyšleháme elektrickým šlehačem do hladkého krému.
2
Do misek či skleniček vkládáme vrstvu jahod, kterou pokryjeme krémem, a takto opakujeme do naplnění poháru. Poslední vrstvou by měl být krém, který dozdobíme nastrouhanou čokoládou, oplatkou a případně něčím dalším, co nás zrovna napadne. Fantazii se meze nekladou.
3
Dáme vychladit do lednice. Díky čokoládě krém krásně ztuhne. Můžeme podávat jako vynikající letní osvěžení.
Použité ingredience v tomto receptu: Čokoláda Jahody Oplatky Tvaroh Zakysaná smetana
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Kikina13
    Kikina13 |

    20. 7. 2014 17:13

    Vyzkoušela jsem a je to dobré. Dávám za 1. Čokoládu jsem použila hořkou, asi 50g.

  • Lenka
    Lenka |

    14. 2. 2014 11:30

    Co je tohle za pitomost?????

Poslední navštívené:

Abecední seznam: