Jahody Romanoff

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 10 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: F.O.O.D.

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 400
      g jahody omyté, osušené a rozpůlené
    • pomerančová šťáva ze 2 pomerančů
    • 120
      ml pomerančový likér (např. Grand Marnier)
    • 300
      ml smetana ke šlehání
    • moučkový cukr na poprášení
    • vanilkový extrakt pár kapek

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Jahody marinujte asi hodinu ve směsi pomerančové šťávy a likéru. Studenou šlehačku dotuha vyšlehejte s trochou cukru a vanilkovým extraktem. Polovinu jahod rozdělte do 4 misek. Přidejte šlehačku a nakonec zbylé jahody a ihned noste na stůl.

Komentáře k receptu