Jahody s rumem

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Mila Veselá

Suroviny

Vložit do nákupu
    • jahody
    • cukr
    • hnědý rum
    • 1
      ks šlehačka tekutá

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Jahody nakrájíme na menší kousky, zasypeme cukrem a zalejeme šlehačkou s rumem. Necháme uležet v chladnu.
2
Množství ingrediencí je indivuiduální, podle chuti.
3
Původní recept se jmenoval "Švédské ovoce" a bylo to z lesních plodů.
4
Kombinace jahodové šťávy, smetany a rumu je báseń.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Zuzana Bernátová
    Zuzana Bernátová |

    26. 6. 2006 20:03

    Jahody máme ,rum tiež takže niet dôvod nevyskúšať.Dobre chladené môže byť.