Jáhlová mléčná kaše

moje hodnocení:

4,5

hodnotilo: 2
doba přípravy: 20 minut
počet porcí: 3 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: krk

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Jáhly spaříme horkou vodou. Následně smícháme s mlékem a dáme pozvolna vařit. Do horkého přidáme máslo a cukr a za stálého míchání vaříme dokud směs nezhoustne na kaši (přibližně 10 až 15 min.). Směs nalijeme na talíř a posypeme dle chuti kakaem, skořicí, kokosem nebo ořechy, záleží jen na nás.
Použité ingredience v tomto receptu: Jáhly Kakao Kokos Máslo Mléko polotučné Ořechy Sůl Vanilkový cukr

Komentáře k receptu

  • zdena
    zdena |

    24. 11. 2013 22:02

    Dobré je pokapat kaši medem a poklást ovocem (jahody, maliny, ostružiny, ananas atp.).