Jablka v těstě

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: kidomarcela

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Smícháme mouku, cukr, tuk (olej), sůl, mléko do kterého nadrobíme droždí, vše smícháme v řídké těsto, které necháme kynout (35 minut).
2
Jablka oloupeme a škrabkou odkrajujeme kousíčky(můžeme i nastrouhat), které vmícháme do nakynutého těsta. Na pánev s rozpáleným olejem lžičkou nanášíme těsto, vytvoříme placičky. Smažíme po obou stranách do zlatova. Za tepla obalujeme ve vanilkovém cukru, do kterého můžeme přidat trošičku skořice nebo skořicový cukr.
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Droždí Jablka Mléko Polohrubá mouka Sůl Tuk Vanilkový cukr Vejce

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: