Jablečná pěna z pudinku

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Ladia

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      kg jablka
    • 4
      lžíce citronová šťáva
    • 4
      lžíce máslo
    • 500
      ml mléko
    • 1
      ks vanilkový pudink
    • 300
      g cukr
    • 4
      ks vejce

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Oloupaná jablka nakrájíme na plátky, přidáme trochu vody, citronovou šťávu, máslo, cukr a uvaříme na kaši. Pudinkový prášek rozmícháme v mléce se žloutky a vlijeme do kaše. Necháme přejít varem a nakonec vmícháme tuhý sníh z bílků.

Komentáře k receptu

  • martina
    martina |

    29. 6. 2007 07:35

    ja delá podobný pudink ktery prokládam do formy spolu s jablky

  • MAREK BOHAC
    MAREK BOHAC |

    23. 5. 2007 20:56

    VELMI DOBRE ALE MOC SLADKE : )

  • Jana
    Jana |

    1. 10. 2006 10:51

    Myslím,že vmíchat sníh se má až po částečném vychladnutí,pak se směs nesrazí.Ale na mě je těch 30 dkg cukru hrozně moc.

  • Vika která moc nevaří
    Vika která moc nevaří |

    29. 9. 2006 17:08

    Poraďte, prosím, někdo, kdy se má ten sníh vmíchat. Já ho tam vmíchala hned když směs vařila a nechala vše povařit - nemám ráda syrová vejce. No ale sníh se jakoby zdrcnul - ve finále to sice nevypadá dobře, ale chutná to sladce - možná až moc :o)

  • Anonym
    Anonym |

    30. 7. 2006 21:24

    Paní Kovářová, než tam dám ten sníh, tak se ta směs musí nechat vychladit asi, že ano?Děkuji Miša

  • Marie Svobodová
    Marie Svobodová |

    13. 10. 2005 21:21

    Hodně jsem dělávala, když byli klucii malíí. Jablka strouhám na jemném struhadle, ne na plátky je to pak jemnější a ještě vychladit. Nemá chybu.

  • Věra
    Věra |

    11. 10. 2005 11:37

    Vynikající, doporučuji takto zpracovat padaná jablíčka