Italské špagety s parmezánem

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 300
      g parmazán
    • 500
      g špagety
    • slanina
    • 250
      ml smetana
    • 3
      ks žloutek
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Do uvařených špaget přidáme pokrájenou slaninu na kostičky, kterou jsem osmahli na troše oleje. Smíchané špagety se slaninou, přelijeme dohromady rozmixovanými žloutky, smetanou a sýrem, dle chuti můžete přisolit. Vše důkladně promícháme a můžeme podávat.

Komentáře k receptu

  • Zdena
    Zdena |

    24. 7. 2015 16:47

    S ohledem na datum vožení bych to nepovažovala za duplikát, ale neznalost, tech tu od té doby je bohužel víc než dost.

  • kachnis25
    kachnis25 |

    24. 7. 2015 11:41

    Aneb jak neříct, že jde o špagety Carbonara

  • iva stockingerova
    iva stockingerova |

    30. 5. 2010 13:26

    No asi ten parmazán :-)))

  • Ondra Mata
    Ondra Mata |

    30. 5. 2010 12:29

    hmm a co je na těchto špagetách italského? ta slanina nebo smetana?

  • Zuzana Klouparová
    Zuzana Klouparová |

    15. 2. 2009 19:58

    množství je samozřejmě na každém,my doma máme rádi více.:-) hlavně jestli chutná?:-)

  • Olga .
    Olga . |

    9. 1. 2009 15:58

    Parmazán mám velmi rád samotný nebo třeba s hruškou...,ale tady by stačilo poloviční množství

  • Zuzana Klouparová
    Zuzana Klouparová |

    9. 1. 2009 15:24

    ano ty žloutky se dávají syrové :-)

  • Věra Děrgelová
    Věra Děrgelová |

    1. 1. 2009 19:35

    Ty žloutky se tam davaji predpokladam syrove...kdyby se to tepelne upravilo, tak by to asi uz nebylo ono, ze? zeby spagety po uhlirsku?