Hruškový koláč IV.

moje hodnocení:

3,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Z másla, mouky a vody vypracujeme těsto, vyválíme a vyložíme jím formu, na stěnách uděláme okraj. Na těsto poklademe plátky oloupaných hrušek. V kastrolku smícháme mléko, cukr a vejce. Za stálého míchání zahřejeme na mírném ohni do zhoustnutí, Nevaříme. Potom zahřátou směs nalijeme na připravené těsto s hruškami a zapečeme asi 40 minut ve středně vyhřáté troubě.
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Hrušky Máslo Mléko Polohrubá mouka Sůl Vejce Voda

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: