Hruška polévaná čajem a bílým vínem

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 25 minut
počet porcí: 2 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Katull

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Přivedeme do varu víno, do kterého přidáme čaj, cukr, hřebíček, badyán, skořici a poté vložíme hrušky. Na mírném plameni vaříme do změknutí. Poté odstavíme a necháme vychladnout. Můžeme servírovat se zredukovaným sirupem nebo zmrzlinou
2
**Zdroj:** http://www.zdenekpohlreich.cz/kniha
Použité ingredience v tomto receptu: Badyán Bílé víno Černý čaj Cukr Hřebíček Hrušky Skořice

Komentáře k receptu

  • Katull
    Katull |

    24. 3. 2011 15:43

    jen uveď jméno !! anonymy jsou spolehlivější že ?

  • ...
    ... |

    6. 3. 2011 21:50

    http://www.zdenekpohlreich.cz/kniha

  • Katull
    Katull |

    28. 2. 2011 17:13

    Jednodušeji? A jak? Nechám se inspirovat!! :-[

  • Adriana
    Adriana |

    28. 2. 2011 15:52

    Vypadá to dost dobře a lákavě. . .třeba někdy zkusím! Ale jde to zhotovit i jednodušeji! 8-)

Další doporučené recepty: