Hrachové noky

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 60 minut
počet porcí: 20 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Žlutý hrách není třeba dlouho namáčet - záleží na tom, jakou koupíte velikost. Menší se namáčí i vaří doměkka kratší dobu. Po změknutí hrách prolisujeme sítem či rozmixujeme na kaši.
2
Přidáme cukry (dle chuti), z bílků ušlehaný tuhý sníh a vejce. Mouky přidáváme tolik, aby nám vzniklo těsto jak na klasické noky.
3
Smažíme na sádle. Obalujeme v krystalovém cukru a madlích, případně i v semínkách dýně.
4
Vyzkoušela jsem dát do těsta přímo dýňová semínka a nemělo to chybu.
5
Výborné jak teplé, tak studené.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: