Hovězí salát

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: MishaAtherton

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 650
      g brambory
    • 2
      stroužek česnek
    • 300
      g hovězí svíčková
    • 300
      g fazolové lusky
    • 1
      ks červená cibule
    • 100
      g cherry rajčátka
    • 2
      lžíce majonéza
    • 1
      lžíce vinný ocet
    • 1
      lžíce křen
    • 1
      lžíce petrželka
    • olivový olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Rozehřejeme troubu asi na 180 °C, brambory nakrájíme na polovičky, dáme do pekáčku s trochou olivového oleje a opékáme 25 minut. Mezitím dáme do misky lžíci oleje a polovinu rozdrceného česneku a maso a pořádně promícháme. Necháme stranou marinovat.
2
Uvaříme si fazolové lusky ve slané vodě, scedíme a smícháme s nakrájenou cibulí a rajčátky na polovičky nakrájené. Smícháme majonézu, ocet, křen, zbylý česnek a trochu oleje a uděláme dressing.
3
Na pánvi rozehřejeme olej a osmahneme maso, na nudličky nakrájené. Necháme trochu vychladnout. Nakonec smícháme maso se zeleninou a přelijeme dressingem.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.