Hovězí polévka s barevnými paprikami

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 0,8
      ks hovězí maso 1/2-3/4 kg na polévku (žebro, hruď)
    • 6
      ks pepř celý 5-6
    • 2
      ks nové koření Kuličky
    • sůl
    • 1
      kostka masox
    • 2
      lžíce rostlinný olej
    • cibule
    • mrkev
    • celer
    • paprika
    • 2
      ks vejce
    • petržel Zelená

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso uvaříme spolu s cibulí, celým pepřem, novým kořením a solí. Vývar scedíme. Jemně krájenou cibuli, na nudličky nakrájenou mrkev a celer lehce orestujeme na trošce oleje a s masoxem přidáme do vývaru.
2
Povaříme, po chvíli přidáme papriky nakrájené na nudličky, povaříme tak, aby papriky příliš nezměkly. Pak přidáme rozšlehaná vejce, necháme přejít varem. Na závěr přidáme nakrájené vařené maso a zelenou petržel.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.